ΠΑΟΚ: Με τρεις αλλαγές κόντρα στην Καλλονή

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Με τρεις αλλαγές κόντρα στην Καλλονή

bet365

Ο Ιγκορ Τούντορ προσανατολίζεται να ρίξει από την αρχή στη μάχη με την Καλλονή τους Λέοβατς, Αθανασιάδη και Σάμπο. Ο Κροάτης τεχνικός θα διατηρήσει τα ίδια πρόσωπα στην άμυνα, αλλά και το ίδιο σχήμα 3-5-2.

Ο ΠΑΟΚ πέταξε για την Μυτιλήνη, εκεί όπου αύριο (30/11) θα αντιμετωπίσει την Καλλονή. Ο Ιγκορ Τούντορ στη σημερινή προπόνηση έδειξε σε ποιους παίκτες θα δώσει φανέλα βασικού. Με δεδομένες τις απουσίες πέντε παικτών που οι περισσότερες είναι στην άμυνα, θα δούμε τους Γλύκο κάτω από τα δοκάρια. Η τριάδα στην άμυνα θα είναι οι Σκόνδρας, Μαλεζάς και Τζαβέλλας. Στη μεσαία γραμμή ο Τζιόλης ως κόφτης και μπροστά του οι Κάτσε και Σάμπο. Οι Λέοβατς και Ροντρίγκες θα είναι στις πτέρυγες και στην επίθεση οι Μακ και Αθανασιάδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα