Άρης - Καμπανιακός 2-1

Άρης - Καμπανιακός 2-1

Gazzetta team
Άρης - Καμπανιακός 2-1

bet365

Δυσκολεύτηκε ο Άρης απέναντι στο Καμπανιακό, παρ' όλα αυτά κέρδισε με 2-1 με τα γκολ που πέτυχαν οι Καπνίδης και Τάτος. Οι φιλοξενούμενοι που είχαν ανοίξει το σκορ με τον Κουντουρά δεν άντεξαν στο δεύτερο ημίχρονο στην πίεση των γηπεδούχων.

Οι Θεσσαλονικείς πέτυχαν άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής απέναντι στον Καμπανιακό μετά από μέτρια εμφάνιση. Ο Άρης παραμένει αήττητος διατηρώντας το +9 από τους διώκτες του, ενώ για ένα ακόμα παιχνίδι βρήκε δίχτυα ο Καπνίδης. Οι «κίτρινοι» στο πρώτο ημίχρονο ήταν κάτω του μετρίου με πολλά προβλήματα σε όλες τις γραμμές. Χωρίς να δεχθούν μεγάλη πίεση οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου, έκαναν το εύκολο λάθος το οποίο δεν μπόρεσαν να το εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι. Η ομάδα του Καμπανιακού έδωσε χώρο στους γηπεδούχους και προσπάθησε ν' απαντήσει με γρήγορες αντεπιθέσεις. Ενώ αμυντικά στάθηκε καλά χωρίς να απειληθεί από τον Άρη.

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ήταν για τους "κίτρινους" στο 8ο λεπτό με τον Μελισσά να συνδυάζεται με τον Τάτο, και να βγαίνει απέναντι από τον Κηπουρό. Ο τερματοφύλακας του Καμπανιακού απέκρουσε με τα πόδια στο χλιαρό σουτ του Μελισσά. Στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του Άρη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Στο 11ο λεπτό μετά από απευθείας κόρνερ του Κουντουρά η άμυνα των γηπεδούχων, αλλά και ο Σιδεράκης δεν αντέδρασα σωστά, με αποτέλεσμα να έρθει το γκολ για τον Καμπανιακό.

Ως περίμεναν πως ο Άρης θα αντιδράσει και μάλιστα άμεσα γελάστηκαν. Τα προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο ήταν πολλά για τους Θεσσαλονικείς. Οι φιλοξενούμενοι δεν τα εκμεταλλεύτηκαν χάνοντας την ευκαιρία να πάνε στα αποδυτήρια με δύο γκολ διαφορά. Στο 29' μετά από τραγικό λάθος του Τσουμάνη, ο Πάλλας πήρε την κατοχή της μπάλας με τον Βουτσιά να κάνει σωτήριο τάκλιν και να σταματάει τον επιθετικό του Καμπανιακού. Στο 42΄ μετά από νέο λάθος της άμυνας του Άρη ο Πασιαλής βρέθηκε απέναντι από τον Σιδεράκη με τον τελευταίο να διώχνει με τα πόδια.

Στη δεύτερη του επίσκεψη στα καρέ του Κηπουρού, ο Άρης πέτυχε το γκολ στο 43ο λεπτό. Μετά από σύγχυση στην άμυνα του Καμπανιακού ο Ντούνης σούταρε, ενστικτωδώς ο Κηπουρός απέκρουσε με τον Καπνίδη να παίρνει το «ριμπάουντ» και με προβολή να ισοφαρίζει σε 1-1.

Στην επανάληψη ο Άρης βελτιώθηκε πιέζοντας έστω και ανορθόδοξα τον Καμπανιακό για το γκολ που θα του έδινε την νίκη. Αυτό ήρθε στο 84΄μετά από σέντρα του Κυεβλίδη, ο Τάτος έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλσμα.

Οι συνθέσεις:

Άρης: Σιδεράκης, Καλογέρης (65' Κυβελίδης), Τσουμάνης, Ρόβας, Μελισσάς, Ραούλ Μπράβο (17'Βουτσιάς), Πόι, Ιντζίδης, Καπνίδης, Τάτος, Ντούνης (80' Κόκε)

Καμπανιακός: Κηπουρός, Παπάζης, Γαβανάς, Δουρμούσης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Μπάλιος (67' Αδριανόπουλος), Σαπανίδης, Πάλλας, Κουντουράς (75' Πετρούσης), Πασιαλής (58' Μαυρίδης)

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα