Ντόρτμουντ - Στουτγκάρδη 4-1 (gTV)

Ντόρτμουντ - Στουτγκάρδη 4-1 (gTV)

bet365

Η Ντόρτμουντ επέστρεψε στις νίκες με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς επιβλήθηκε της Στουτγκάρδης με 4-1.

Δύο ήταν στη σειρά (σε όλες τις διοργανώσεις) είναι πολλές για τη φετινή Ντόρτμουντ, που επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο και ανάγκασε τον Κράμι να κάνει εφιαλτικό ντεμπούτο στον πάγκο της Στουτγκάρδης. Οι Βεστφαλοί ήταν εξαιρετικοί επιθετικά και έφτασαν στη νίκη με 4-1, με τον Ομπαμεγιάνγκ να πετυχαίνει άλλα δύο γκολ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους. Μόλις στο 3’ μετά από σουτ του Μχιταριάν και απόκρουση του Τίτον, ο Κάστρο πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά έκανε το 1-0. Πριν καλά-καλά μπουν στο παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι, βρέθηκαν και με δεύτερο γκολ στην πλάτη, όταν στο 19’ μετά από φανταστική ασίστ του Κάστρο με τακουνάκι, ο Ομπαμεγιάνγκ με υπέροχο πλασέ έκανε το 2-0!

Οι Σουηβοί βρήκαν σιγά-σιγά τα πατήματά τους, ήταν πολύ επικίνδυνοι στην αντεπίθεση και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 28’, όταν ο Μπούρκι έβγαλε δύσκολα το σουτ του Ντιντάβι. Ο Μχιταριάν (30’) απείλησε για την Ντόρτμουντ, πριν οι φιλοξενούμενοι ξαναμπούν στο παιχνίδι λίγο πριν το ημίχρονο. Αρχικά, ο Βέρνερ έκανε πολύ ωραία ενέργεια στην περιοχή, όμως είδε τον Πίστσεκ να σώζει στην γραμμή, πριν στην εξέλιξη της φάσης μετά από γύρισμα του Κόστιτς ο Ντιντάβι κάνει το 2-1 προ κενής εστίας!

Η Μπορούσια έπαιζε με τη φωτιά όσο η διαφορά ήταν στο 1 γκολ, καθώς Κόστιτς, Βέρνερ και Ντιντάβι ήταν πολύ επικίνδυνοι και προσπάθησε να τελειώσει το ματς. Στο 50’ μετά από γύρισμα του Μχιταριάν, ο Ρόις δεν κατάφερε να βρει την μπάλα με προβολή και ο Ομπαμεγιάνγκ, που τη βρήκε, την έστειλε ψηλά άουτ. Οι παίκτες του Τούχελ πίεσαν και κατάφεραν να τελειώσουν τα πάντα στο 65’. Γύρισμα του Ρόις από αριστερά και ο Νίντερμαϊερ στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 3-1.

Η συνέχεια βρήκε τον Τίτον να λέει δύο φορές «όχι» στον Ομπαμεγιάνγκ (68’, 76’), με το σουτ του Ρόις να περνάει λίγο άουτ στην εξέλιξη της πρώτης φάσης. Τελικά, η Στουτηκάρδη, που δεν ήταν το ίδιο καλή στο δεύτερο 45λεπτο, δεν γλίτωσε το γκολ, καθώς στο 90’ ο Ομπαμεγιάνγκ στην αντεπίθεση μετά από πάσα του Ράμος, πέρασε σαν σταματημένο τον Μπάουμγκαρτλ και έκανε το τελικό 4-1!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα