Η Λέστερ κάνει χαρούμενο (και) τον Ζαγοράκη (vid)

Η Λέστερ κάνει χαρούμενο (και) τον Ζαγοράκη (vid)

bet365

Δεν ξέρουμε που το πάει η φετινή Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι, αλλά στην Ελλάδα υπάρχει σίγουρα κάποιος, που χαίρεται για την εκπληκτική πορεία της.

Αυτός που χαίρεται δεν είναι άλλος από τον Θόδωρο Ζαγοράκη, που για δυόμιση χρόνια (Φεβρουάριος 1998-Ιούνιος 2000) ήταν μέλος των «αλεπούδων» του Μάρτιν Ο’ Νιλ.

Η Premier League πριν από την σέντρα του ντέρμπι κορυφής, Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-1), ανέβασε στη σελίδα της στο facebook τα τρία καλύτερα γκολ των «foxes» εναντίον των «κόκκινων διαβόλων» και μας θύμισε την παρουσία του Ζαγοράκη στους «The Filberts», την εποχή που η ομάδα αγωνιζόταν στο παλιό γήπεδο της, το «Filbert Street» σε μια πόλη, όπου κυριαρχούν οι Leicester Tigers, η πιο επιτυχημένη ομάδα ράγκμπι σ’ ολόκληρη την Αγγλία!

TOP 3 GOALS Jamie Vardy knows how to hurt Manchester United - Leicester City Football Club's main man features in their top three goals against the Red Devils...

Δημοσιεύτηκε από Premier League στις Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015

Ήταν ένα κρύο απόγευμα Σαββάτου, 16 Ιανουαρίου 1999, στο κατάμεστο «Filbert Street», όταν η Λέστερ υποδέχθηκε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που είχε αρχίσει να μπαίνει στο δρόμο για την κατάκτηση του «τρεμπλ» και έδειχνε ασταμάτητη.

Ο Ζαγοράκης στο 35’ έκανε το… λάθος να ισοφαρίσει σε 1-1 «εκτελώντας» τον Πίτερ Σμάιχελ. Η Γιουνάιτεντ απάντησε με πέντε γκολ και τελικά συνέτριψε 6-2 τη Λέστερ, με τους Γιορκ και Κόουλ να στήνουν πάρτι στην αντίπαλη περιοχή. Ο «Ζαγόρ» χάρηκε για το γκολ -ζωγραφιά, αλλά και για το πρωτοσέλιδο των Times την επομένη, που το είχε σε εξάστηλη φωτογραφία στην ενότητα των αθλητικών του.

Ο πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας αγωνίστηκε σε 68 αγώνες με το «37» στην πλάτη, πέτυχε 3 γκολ, αλλά στο τέλος της σεζόν 1999-2000 επέλεξε να επιστρέψει στην Ελλάδα, αφού ο χρόνος συμμετοχής του είχε περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό.

Πρόλαβε και κέρδισε ένα κύπελλο, το Worthington Cup, to 2000, ο τελευταίος τίτλος της Λέστερ, που φέτος με τον Ρανιέρι στον πάγκο έχει τρελάνει τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Premier League, παραμένοντας, μετά από 14 αγωνιστικές, στην κορυφή μαζί με την Μάντσεστερ Σίτι και τον Τζέιμι Βάρντι να σκοράρει ακατάπαυστα γράφοντας ιστορία με τα 11 σερί ματς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα