Μπερμπάτοφ: Από τα 5 γκολ στις… θλάσεις! (vid)

Μπερμπάτοφ: Από τα 5 γκολ στις… θλάσεις! (vid)

bet365

Τέτοιες μέρες πριν από πέντε χρόνια, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ σημείωνε 5 γκολ εναντίον της Μπλάκμπερν. Τώρα ταλαιπωρείται από τη μια θλάση μετά την άλλη…

Ο Βούλγαρος σταρ θα μείνει εκτός δράσης, λόγω θλάσης (η δεύτερη μέσα σε ένα μήνα), για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, και στον ΠΑΟΚ συνειδητοποιούν σιγά σιγά ότι, πρέπει να ζήσουν, άλλη μια χρονιά, συντροφιά με τις θλάσεις…

Στις 25 Οκτωβρίου η θλάση πρώτου βαθμού στο δεξί προσαγωγό κράτησε τον «Ντίμκο» εκτός των αγώνων με Πανθρακικό (Κύπελλο), Αστέρα Τρίπολης, Κράσνονταρ και ξανά την ομάδα της Κομοτηνής για τη Super League και επέστρεψε, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet, σε κάθε κερδισμένο στοίχημα του παιχνιδιού της Τότεναμ με την Τσέλσι.

Το μόνο που συνδέει εκείνη τη θλάση, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, με την τωρινή θλάση είναι η άκομψη στάση του. Και τότε, μετά την αντικατάσταση του από τον Πέλκα στο 30ο λεπτό, πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια, χωρίς να δώσει το χέρι στον Τούντορ, κι από εκεί στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς». Ακριβώς, ότι έκανε και μετά την αλλαγή του στον αγώνα με την Καμπάλα.

Κι όμως, πέντε χρόνια πριν τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά για τον Μπερμπάτοφ. Στα καλύτερα του με τους «κόκκινους διάβολους», ο Βούλγαρος φορ, μετά από μια «ξηρασία» 10 αγώνων χωρίς γκολ, έβαλε μαζεμένα στην Μπλάκμπερν.

Ηταν 27 Νοεμβρίου 2010…

Μόλις πέντε ποδοσφαιριστές έχουν σημειώσει πέντε γκολ σ’ έναν γκολ στην ιστορία της Premier League. Ένας εξ αυτών ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα