To πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Super League

To πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Super League

bet365

Η 12η αγωνιστική συνεχίζεται με την ΑΕΚ να θέλει να συνεχίσει στις νίκες και τον Ολυμπιακό να ψάχνει το 11 στα 11 μετά την αναβολή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο Ατρόμητος του Δέλλα δεν νίκησε ούτε τον Πανθρακικό, ο Πανιώνιος συνέχισε τον... χαβά του κι ο Ηρακλής υποχρέωσε τον Στραματσόνι και τον Εσιέν σε άσχημο ντεμπούτο.

Η 12η αγωνιστική της Super League συνεχίζεται με την ΑΕΚ να υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Παναιτωλικό, που φέτος διανύει εφιαλτικό ξεκίνημα έχοντας 12 βαθμούς. Από την άλλη, η ομάδα του Πογιέτ θέλει μόνο τη νίκη για να περάσει εκείνη στη δεύτερη θέση και να αφήσει πίσω της τον Παναθηναϊκό, ενώ θα περιμένει αργότερα και ήττα του Αστέρα στο «Καραϊσκάκης».

Ο Πογιέτ δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα, ενώ από την άλλη ο Μαντζουράκης ήρθε στην Αθήνα με 20 παίκτες.

Λογικά οι γηπεδούχοι θα ξεκινήσουν με τον Μπαρόχα κάτω από το τέρμα και τους: Ντίντακ, Άρθο, Κολοβέτσιο και Γκάλο στην άμυνα. Ο Σιμόες θα είναι μπροστά τους και οι Γιόχανσον - Μάνταλος θα είναι οι δύο πλάγιοι μέσοι. Μπαρμπόσα και Μπουονανότε θα είναι δεξιά και αριστερά του Αραβίδη.

Η ομάδα του Αγρινίου θα παραταχθεί με τον Κυριακίδη στο τέρμα, ενώ στην άμυνα θα είναι οι Μύγας, Κούσας, Παπάζογλου και Κέβιν.Μάκος και Ρουσκουσέδα θα είναι οι δύο του κέντρου, ο Ουάρντα θα είναι μπροστά τους κι οι Βιγιαφάνιες-Κάπελ θα είναι πλάγια του Μαρκόφσκι.


Στις 17:15 έχουμε δύο αναμετρήσεις. Ο Λεβαδειακός υποδέχεται τη Skoda Ξάνθη, με τους Βοιωτούς να ψάχνουν τη νίκη που θα τους φέρει στο ίδιο σημείο με την ομάδα του Λουτσέσκου (15 βαθμούς). Ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει στους Γιάχιτς, Μιλιάζες και Ρομέου.

Από την πλευρά του, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του τους Μπέρτο, Φλίσκα, Βασιλακάκη, Γουάλας, Νιέτο και Δεμένικο.


Την ίδια ώρα στα Περιβόλια, ο 10ος της βαθμολογίας Πλατανιάς φιλοξενεί την 11η Βέροια. Ο Γιώργος Παράσχος θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τους Δημήτρη και Γκνιάτιτς, ενώ για τη Βέροια μόνο ο Νάστος έμεινε εκτός.


Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης στο άδειο «Καραϊσκάκης» λόγω της τιμωρίας των γηπεδούχων. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, μετά την απραξία της προηγούμενης αγωνιστικής, λόγω των επεισοδίων στο ντέρμπι και την ήττα στο Μόναχο από την Μπάγερν, θέλει μόνο τη νίκη για να κάνει το 11 στα 11 και να πιάσει το ρεκόρ του Μπούκοβι.

Ο Πάρντο δεν είναι στη διάθεση του προπονητή του κι έτσι οι νταμπλούχοι Ελλάδας αναμένεται να ξεκινήσουν στο ματς με τους: Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια και τους Μαζουακού-Ελαμπντελαουί στα άκρα της άμυνας, ενώ οι Σιόβας - Ντα Κόστα θα είναι τα δύο στόπερ. Ο Μιλιβόγεβιτς αναμένεται να έχει παρτενέρ αυτή τη φορά τον Καμπιάσο, ενώ ο Φορτούνης θα είναι πίσω από τον ιντέγε, που θα έχει αριστερά του τον Ντουρμάζ και δεξιά του τον Σεμπά.

Ο Αστέρας Τρίπολης, από την άλλη, μετά την ήττα και τον αποκλεισμό στην Πράγα, στρέφεται αποκλειστικά στο ματς με τον Ολυμπιακό. Ακόμη αποστολή δεν έχει βγει αλλά ο Στάικος Βεργέτης δύσκολα θα δει τον Μπερτόγλιο να αγωνίζεται μιας και συνέχισε το ατομικό του και στην χθεσινή προπόνηση.

To πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

28/11

Ατρόμητος-Πανθρακικός (1-2)
Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα (2-0)
Ηρακλής-Παναθηναϊκός (1-0)

29/11

ΑΕΚ-Παναιτωλικός (15:00)
Λεβαδειακός-Skoda Ξάνθη (17:15)
Πλατανιάς-Βέροια (17:15)
Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης (19:30)

30/11

Καλλονή-ΠΑΟΚ (19:30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα