Ανεβάζει ταχύτητα ο Πογέτ

Ανεβάζει ταχύτητα ο Πογέτ

Gazzetta team
Ανεβάζει ταχύτητα ο Πογέτ

bet365

Πιο γρήγορη κυκλοφορία και μεγαλύτερη ταχύτητα στο παιχνίδι της ΑΕΚ θέλει να δει ο Γκουστάβο Πογέτ και αυτό ζητάει επίμονο από τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Ουρουγουανός έχει επισημάνει ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να βελτιώσει ορισμένα στοιχεία του παιχνιδιού της και φαίνεται πως ένα από αυτά είναι η ταχύτητα στο παιχνίδι της. Σύμφωνα με τη Live Sport, ο κόουτς της Ένωσης έχει εντοπίσει προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας με λάθος πάσες και στατικότητα, που δεν επιτρέπουν στους «κιτρινόμαυρους» να παίξουν πιο γρήγορα με τη μπάλα στα πόδια.

«Να παίζετε πιο γρήγορα και πιο σίγουρα την μπάλα. Πρέπει να έχουμε καλή κυκλοφορία για να διασπάμε τις αντίπαλες άμυνες» έλεγε ο Πογέτ στους παίκτες του, κάνοντάς τους παρατηρήσεις για πράγματα που δεν του άρεσαν, διακόπτοντας αρκετές φορές την εκάστοτε άσκηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα