«Υπέρβαση ο Καρέλης για την Γκενκ»

«Υπέρβαση ο Καρέλης για την Γκενκ»

Gazzetta team
«Υπέρβαση ο Καρέλης για την Γκενκ»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Γκενκ παραδέχθηκε ότι η ομάδα του παρακολουθεί την περίπτωση του Νίκου Καρέλη, αλλά ξεκαθάρισε ότι αποτελεί δύσκολο οικονομικά εγχείρημα.

«Ναι τον παρακολουθούμε. Αλλά την περασμένη εβδομάδα δεν μπόρεσε να παίξει με τα επεισόδια. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο εγχείρημα οικονομικά για ένα κλαμπ σαν την Γκενκ και έχουμε εναλλακτικές λύσεις για να στραφούμε. Δεν θα κάνουμε τρέλες» δήλωσε ο Ντιμιτρί Ντε Κοντέ, προσθέτοντας: «Ο σύλλογος είναι ξανά υγιής οικονομικά χάρη σε μερικές πωλήσεις και λίγη τύχη, αφού πήραμε χρήματα από τους Ντε Μπρόινε και Μπεντέκε. Η μεγάλη τρύπα που φοβούνταν όλοι, καλύφθηκε. Ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι ένας παίκτης που αποκτάμε, προσθέτει πραγματικά αξία στο ήδη υπάρχον ρόστερ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα