Γκολάσα: «Νίκη για να νιώσουμε όπως στην αρχή»

Γκολάσα: «Νίκη για να νιώσουμε όπως στην αρχή»

Gazzetta team
Γκολάσα: «Νίκη για να νιώσουμε όπως στην αρχή»

bet365

Ο Εγιάλ Γκολάσα θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μία νίκη για να αποκτήσει την αυτοπεποίθηση που είχε στην αρχή της σεζόν.

«Νιώθω καλά και είμαι χαρούμενος με την συμμετοχή μου στα παιχνίδια. Τώρα πρέπει να βοηθήσω και εγώ την ομάδα να κερδίσει το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό» δήλωσε αρχικά ο Ισραηλινός χαφ στην κάμερα της Nova.

Για την έως τώρα απόδοσή του και τη θέση που προτιμά να αγωνίζεται, εξήγησε: «Πιστεύω ότι πρέπει να δουλεύω καλά στην προπόνηση και μετά ο προπονητής αποφασίζει αν θα παίζω βασικός ή όχι. Πάντα στο κέντρο έπαιζα. Μερικές φορές λόγω τραυματισμών έπαιξα και στα άκρα. Αριστερά ή δεξιά».

Για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League, σημείωσε: «Τελειώσαμε από την Ευρώπη και τώρα πρέπει να αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα που είναι πολύ σημαντικό. Χάσαμε τις ευκαιρίες μας στην Ευρώπη και τέλος».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Η ομάδα έχει μείνει χωρίς νίκη σε πέντε-έξι παιχνίδια και σίγουρα δεν είχαμε καλή απόδοση σε αυτά. Δουλεύουμε σωστά με τον προπονητή το σύστημα που ξέρουμε από την αρχή της χρονιάς και πάμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και θέλουμε πάρα πολύ τους πόντους για να νιώσουμε όπως στην αρχή της σεζόν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα