Μάλαγα – Γρανάδα 2-2

Γιώργος Καραμάνος
Μάλαγα – Γρανάδα 2-2

bet365

Στο μικρό ανδαλουσιανό ντέρμπι η Μάλαγα προηγήθηκε 2-0, αλλά έμεινε με παίκτη λιγότερο και η Γρανάδα έκλεψε τον βαθμό (2-2), αφήνοντας την αντίπαλο της μέσα στην επικίνδυνη ζώνη.

Οσο περνούν οι αγωνιστικές, τόσο αυτά τα ματς θα γίνονται σημαντικά για το μέλλον των ομάδων που δείχνουν ότι θα παλέψουν για την παραμονή τους. Σε αυτό το πλαίσιο η Μάλαγα φάνηκε ότι θα καθάριζε την άμεση αντίπαλο της Γρανάδα. Προηγήθηκε 2-0, αλλά εκεί που όλα κυλούσαν υπέρ της, ήρθε η ανατροπή των δεδομένων και οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν για να πάρουν τον πολύτιμο βαθμό (-2).

Ο Χάβι Μάρκεθ (24') ήταν εκείνος που παραλίγο να ανοίξει το σκορ για τη Γρανάδα, αλλά το απ' ευθείας φάουλ του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Η κεφαλιά του Τσάρλες (45') και το σκαστό σουτ του Φορνάλς (57') έδωσαν σοβαρό προβάδισμα στους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως είχαν μείνει λίγο νωρίτερα με παίκτη λιγότερο (53' αποβολή Τισόνε).

Η Γρανάδα βρήκε λοιπόν τον τρόπο και τους χώρους, πίεσε και με κεφαλιές των Ελ Αραμπί (82') και Ροτσίνα (85') κράτησε τη Μάλαγα εντός επικίνδυνης ζώνης, για να βρεθεί εκείνη εκτός.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα