Εύσημα στους παίκτες του Ηρακλή και πριμ!

Δημήτρης Τομαράς
Εύσημα στους παίκτες του Ηρακλή και πριμ!

bet365

Οι παίκτες του Ηρακλή απέσπασαν τα θερμά συγχαρητήρια της διοίκησης μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό ενώ θα λάβουν πριμ 100.000 ευρώ!

Ο Σταύρος Παπαθανασάκης είχε υποσχθεί εδώ και μέρες στους παίκτες του Ηρακλή έξτρα πριμ 100.000 ευρώ σε περίπτωση νίκης με τον Παναθηναϊκό στο Καυταντζόγλειο.

Όπως ήταν λογικό και επόμενο το 1-0 σε συνδυασμό με την εμφάνιση των γηπεδούχων τον έκανε ιδιαίτερα ευτυχή και ενώ αναμένεται να κάνει πράξη την δέσμευσή του. Έτσι εκτός από τα εύσημα και τα συγχαρητήρια των διοικούντων την ομάδα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα καρπωθούν και τα χρήματα του πριμ.

Ο κ. Παπαθανασάκης μετά το τέλος του αγώνα βρέθηκε στα αποδυτήρια για να κάνει τις απαιτούμενες ανακοινώσεις, να συγχαρεί τους παίκτες και να τους μεταφέρει πως εκείνοι θα ζητήσουν το πως θέλουν να μοιραστούν τα χρήματα. Οι ποδοσφαιριστές από μέρους τους τον χειροκρότησαν θερμά σε ένα κλίμα γενικότερου ενθουσιασμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα