Ατλέτικο Μαδρίτης - Εσπανιόλ 1-0

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης - Εσπανιόλ 1-0

bet365

Με τον Αντουάν Γκριεζμάν να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ η Ατλέτικο επικράτησε της Εσπανιόλ (1-0) και παρέμεινε στο -4 από την Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε κράτησε το προβάδισμα που της έδωσε από νωρίς ο μόνιμος σκόρερ της, Γκριεζμάν, επανέφερε τη διαφορά στους τέσσερις βαθμούς από την πρωτοπόρο, Μπαρτσελόνα και με παιχνίδι περισσότερο είναι στο +5 από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γάλλος επιθετικός έκανε τη ζημιά στους Καταλανούς μόλις στο 3' όταν ύστερα από το γύρισμα του Ολιβερ Τόρες από δεξιά, βρήκε την μπάλα όσο χρειαζόταν για να τη στείλει στη γωνία του Πάου Λόπεθ. Ασχημα ήταν τα νέα για τον «Τσόλο» αφού ο Τιάγκο Μέντες συγκρούστηκε με τον Μάρκο Ασένσιο και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Πριν το τέλος ενός 45λεπτου που θα ξεχαστεί εύκολα, ο Χουανφράν βρέθηκε στην περιοχή αλλά το σουτ που δοκίμασε κοντραρίστηκε από τον Σαμπάτα.

Ο Γκριεζμάν είχε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα των Ροχιμπλάνκος, αφού η μπάλα ήρθε πάνω του αλλά ο Σαμπάτα έκοψε πριν ο Λουτσιάνο Βιέτο σουτάρει ψηλά.Ο Ολιβερ Τόρες κατάφερε να βρει χώρο στην άμυνα της Εσπανιόλ
αλλά η προσπάθειά του πήγε στον Πάου Λόπεθ και ο Ντιέγο Γοδίν πήρε δύο φορές μπάλα από τον Φερέιρα Καράσκο και την πρώτη είχε δοκάρι και τη δεύτερη δεν βρήκε στόχο. Ο Βέλγος εξτρέμ ήταν πολύ θετικός και κάνοντας καλή δουλειά στα πλάγια έδωσε στον Κόκε, όμως το σουτ του Ισπανού χαφ με το εξωτερικό πέρασε έξω.

Ο Σιμεόνε έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Γκανέζο μέσο, Παρτέι, και εκείνος λίγο έλειψε να τον δικαιώσει πολύ σύντομα αλλά το curler του στα τελευταία λεπτά πέρασε έξω. Μετά την ήττα η Εσπανιόλ, παρέμεινε στην 11η θέση της βαθμολογίας της Primera Division.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα