Ο όρκος νίκης των ερυθρόλευκων πιτσιρικάδων (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ο όρκος νίκης των ερυθρόλευκων πιτσιρικάδων (vid)

bet365

Τα πιτσιρίκια της Κ-13 του Ολυμπιακού έκαναν όρκο νίκης πριν το 3-0 σε βάρος του Παναθηναϊκού, για να τονωθεί η ψυχολογία τους και να δείξουν την ενότητα στην ομάδα. Δείτε το βίντεο.
Όρκο νίκης έκανε η ερυθρόλευκη ομάδα της Κ-13 πριν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που έληξε με 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού. Μάλιστα η στιγμή αυτή αποτυπώθηκε και σε βίντεο, όπως μπορείτε να δείτε πιο κάτω...

Φτερά στα ποδάρια... Δείτε τον όρκο νίκης της Κ-13 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού πριν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό! #olyfcacademy

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos FC Academy στις Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015
Επρόκειτο για ματς του Attica Cup που διεξήχθη στον Ρέντη. Τα γκολ για την ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή που έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο πέτυχαν οι: Παυλίδης, Κουτσουπιάς και Ν. Δούμας.
Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Γραμματικάκης, Αμανατίδης, Γαρμπής, Γιγίνης, Καραπαναγιωτίδης, Παπακωνσταντίνου, Σπυριδάκης, Βασιλάκος, Μπέσης, Παυλίδης και Κίτσος / Κουτσουπιάς, Κασιόλας, Αλ. Δούμας, Λιάτσος, Ν. Δούμας, Αντωνέας, Βαφειάδης, Παππάς, Ζυγομαλάς και Γιανναράκος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα