Ατρόμητος - Πανθρακικός 1-2 (vid)

Ατρόμητος - Πανθρακικός 1-2 (vid)

bet365

Ο Πανθρακικός συνέχισε την ανοδική του πορεία, μόνο που αυτή τη φορά τη συνδύασε με την πρώτη φετινή νίκη! Οι «πράσινοι» επικράτησαν 2-1 στο Περιστέρι, βυθίζοντας ακόμα περισσότερο την ομάδα του Δέλλα και πλησιάζοντάς την στους δύο βαθμούς!

Πως ξεκίνησαν

Κάτω από τα δοκάρια για τον Ατρόμητο ήταν ο Γκορμπούνοφ, με τους Λαζαρίδη, Κοντοέ μπροστά του και τους Κιβρακίδη, Κούρος στα άκρα. Δίπλα από τον Γοδόι στον άξονα προωθήθηκε ο Μπίτολο, ενώ πίσω από τον Λε Ταλέκ κινήθηκαν οι Ναπολεόνι, Μπρίτο και Πίτου Γκαρσία.

Στην αντίπερα όχθη, ο Πασχαλάκης υπερασπίστηκε την εστία του Πανθρακικού, με τους Μελίσση, Σερφά μπροστά του και τους Ποτουρίδη, Παπαγεωργίου στα άκρα. Μεχία και Λαδάκης βρέθηκαν στον άξονα, με τον Ροτζέιρο μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Ντιγκινί, με τους Χασομέρη και Χαβίτο να τον πλαισιώνουν.

Κακό ματς, ο Ατρόμητος την κατοχή

Όταν παίζουν οι δύο χειρότερες επιθέσεις του πρωταθλήματος, δεν είναι έκπληξη να μην βλέπεις καλό θέαμα. Ο Ατρόμητος είχε τον έλεγχο από το πρώτο λεπτό, όμως δεν μπορούσε να φανεί απειλητικός, με τον Πανθρακικό να αμύνεται έξυπνα και να είναι πολύ προσεκτικός. Έτσι, το μεγαλύτερο μέρους του πρώτου ημιχρόνου δεν είχε φάσεις, ούτε και ρυθμό, με το θέαμα να είναι πολύ κακό.

Αυτός, όμως, που είχε την μεγάλη ευκαιρία, ήταν ο Πανθρακικός. Ο Μουδούρογλου, που μπήκε στην θέση του τραυματία Χασομέρη, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα βρέθηκε προ της εστίας του Ατρομήτου, όμως αιφνιδιάστηκε και το σουτ του πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Γκορμπούνοφ.

Μύρισε γκολ!

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, ο Πανθρακικός ρίσκαρε και βγήκε μπροστά, ψάχνοντας το γκολ. Και όπως φάνηκε, έκανε καλά, αφού μετά από λίγο κατάφερε να βρει δίχτυα και να πάρει κεφάλι στο σκορ. Μετά από ολιγόλεπτη πίεση και με το ματς να... μυρίζει γκολ, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν δύο συνεχόμενα και κόρνερ, με τον Μελίσση να εκμεταλλεύεται την αναταραχή που υπήρξε στην περιοχή του Ατρομήτου μετά την εκτέλεση του δεύτερου και με προβολή νίκησε τον Γκορμπούνοφ. Αντίδραση δεν υπήρξε, μάλιστα, αφού οι γηπεδούχοι έδειχναν να τα έχουν χαμένα στα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, με τους «πράσινους» να πηγαίνουν με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Δύο αλλά... καμία αλλαγή

Στην επανάληψη, ο Δέλλας έριξε στην μάχη τους Ουσέρο και Μαρσελίνιο, αντί των Μπίτολο και Λε Ταλέκ. Παρά τις αλλαγές σε πρόσωπα και τακτική, ο Ατρόμητος δεν άλλαξε στην ουσία, αφού στο γήπεδο έβγαζε την ίδια εικόνα. Κατοχή, μεν, αλλά τίποτα σπουδαίο, καμία απειλή με τον Πανθρακικό να κρατάει εύκολα το υπέρ του σκορ. Αυτό, μέχρι το τελευταίο 15λεπτο...

Γκολ, τρελός ρυθμός και... άλλο ματς

Ο Ατρόμητος έψαχνε ένα γκολ για να μπει στο παιχνίδι ξανά και τα κατάφερε να το βρει με τον Ναπολεόνι. Ήταν το 78ολεπτό όταν με καλή εκτέλεση φάουλ και την βοήθεια της τύχης, αφού η μπάλα βρήκε στο τείχος, μπέρδεψε τον Πασχαλάκη που ήδη είχε ξεκινήσει να πέφτει και κατέληξε στα δίχτυα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, το ματς πήρε φωτιά. Ο Ατρόμητος πίεζε για την ολική ανατροπή με όπλο την ψυχολογία του γκολ, ο Πανθρακικός έψαχνε τρόπο να πάρει και πάλι το προβάδισμα και έτσι το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό. Οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ειδικά αυτή του Πασχαλάκη ήταν αρκετές. Αυτός, όμως, που πανηγύρισε, ήταν ο Πανθρακικός.

Σε μία κόντρα με υποδειγματική ανάπτυξη απότους «πράσινους», ο Ντιγκινί έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Ατρομήτου, πέρασε και τον Γκορμπούνοφ για να γυρίσει την κατάλληλη στιγμή στον Ηλιάδη, που απλά έσπροξε την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία, για να βάλει και πάλι μπροστά στο σκορ.

Όλα για όλα και... τίποτα

Ο Ατρόμητος, που δεν είχε και άλλη επιλογή, στο τελευταίο δεκάλεπτο ρίσκαρε και τα έπαιξε όλα για όλα, βγαίνοντας μαζικά στην επίθεση. Αυτό, όμως, δεν ήταν αρκετό, αφού δεν υπήρχε καθαρό μυαλό για να λειτουργήσει σωστά, ενώ στην φάση που ξεχώρισε, ο Μαρσελίνιο νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Πασχαλάκη. Έτσι, το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τον Πανθρακικό να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη στη σεζόν, ενώ ο Ατρόμητος, με 4 σερί ήττες (και 5 σερί εντός έδρας), εξακολουθεί να προβληματίζει.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Κούρος, Λαζαρίδης, Κοντοές, Κιβρακίδης (72' Μίλος Στόιτσεφ), Μπίτολο (46' Μαρσελίνιο), Γοδόι, Ναπολεόνι, Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο, Λε Ταλέκ (46' Μαρσελίνιο)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ελεθερόπουλος): Πασχαλάκης, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Σερφά, Παπαγεωργίου, Μεχία, Λαδάκης (66' Ηλιάδης), Χαβίτο, Μάρτινς (63' Σέτι), Χασομέρης (36' Μουδούρογλου), Ντιγκινί.

MVP: Πασχαλάκης. Αφανής ήρωας του Πανθρακικού, αφού ήταν αυτός που κράτησε την ομάδα του με μερικές καίριες επεμβάσεις. Δε φταίει στο γκολ, καθώς η μπάλα κοντράρει στο τείχος, ενώ αυτός είναι ήδη στον αέρα.

Στο ύψος του. Ο Ντιγκινί, που για ακόμα ένα παιχνίδι είναι εκ των κορυφαίων του Πανθρακικού. Στο δεύτερο γκολ, περνάει όποιον βρεθεί στο δρόμο του, ακόμα και τον Γκορμπούνοφ, για να δώσει έτοιμο τέρμα στον Ηλιάδη.

Αδύναμος κρίκος: Ο Μπίτολο, μαζί με τον Λε Ταλέκ, δε κατάφεραν να βοηθήσουν καθόλου. Ο πρώτος έχει δικαιολογία, καθώς έπαιξε ως κεντρικός χαφ και όχι ως μπακ. Ο επιθετικός του Ατρομήτου, όμως, πραγματοποίησε ακόμα μία αρνητική εμφάνιση, που δεν ανταποκρίνεται στο... όνομά του, στο ταλέντο του και στις προσδοκίες που έχει από αυτόν το «αστέρι».

Η γκάφα. Ανήκει στην άμυνα του Ατρομήτου, που στο πρώτο γκολ «κοιμάται», με τον Μελίσση να το εκμεταλλεύεται. Δεν είναι η πρώτη φορά που είδαμε αδράνεια από τους παίκτες του «αστεριού», πάντως, ούτε σε αυτό το παιχνίδι, ούτε γενικά στην σεζόν. Κι αυτό είναι κάτι που σίγουρα προβληματίζει ιδιαίτερα τον Δέλλα.

Το ταμείο του gazzetta. Ο Πανθρακικός ήθελε να μετουσιώσει την καλή του κατάσταση στο τελευταίο χρονικό διάστημα και να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Έτσι και έγινε, αφού βρήκε μπροστά του ένα - για ακόμα μία φορά - πολύ κακό Ατρόμητο και δεν αφησε να πάει χαμένη η ευκαιρία. Το «αστέρι» είχε κατοχή, αλλά ήταν ανούσια, δεν απειλούσε και έκανε χαζά λάθη, με την ήττα να είναι φυσικό επακόλουθο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα