Χωρίς Πάρντο με Αστέρα, ραμπόνα ο Ντουρμάζ (vid)

Χωρίς Πάρντο με Αστέρα, ραμπόνα ο Ντουρμάζ (vid)

Θοδωρής Βασίλης
Χωρίς Πάρντο με Αστέρα, ραμπόνα ο Ντουρμάζ (vid)

bet365

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Εκτός οι Πάρντο και Μποτία.

Με πολλή τακτική και δουλειά επάνω σε κανονική ροή αγώνα, αλλά και σε στατικές φάσεις, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (19:30, Καραϊσκάκη).

Θεραπεία και ατομικό έκανε ο Μποτία, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Μπουχαλάκης. Θεραπεία ακολούθησε και ο Πουλίδο, ενώ ο Πάρντο λόγω κόπωσης δεν ακολούθησε το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης λόγω μιας ελαφριάς σύσπασης στο δεξιό γαστροκνήμιο. Επίσης ο Χουτεσιώτης υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο.

Αναλυτικά η αποστολή για το αυριανό παιχνίδι, η οποία έγινε γνωστή από τον Μάρκο Σίλβα μετά το τέλος της προπόνησης: Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ρομπέρτο, Σεμπά, Σιόβας.

Εν τω μεταξύ, κέφια είχε στην προπόνηση ο Τζίμι Ντουρμάζ όπως φαίνεται και από την εκτέλεση πέναλτι με ραμπόνα στέλνοντας μάλιστα τον τερματοφύλακα στην απέναντι γωνία.

Δείτε το βίντεο:

Πέναλτι... ραμπόνα! Rabona penalty! #durmaz #olympiacos #training

Posted by Olympiacos FC on Saturday, 28 November 2015

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα