Επιβεβαίωσε για Τσέλσι ο Τεϊσέιρα

Επιβεβαίωσε για Τσέλσι ο Τεϊσέιρα

bet365

Ο Τεϊσέιρα παραδέχθηκε ότι έχει πρόταση από την Τσέλσι, τόνισε ότι η Σαχτάρ δεν θα τον αφήσει να φύγει το Γενάρη και ελπίζει να προλάβει να συνεργαστεί με το Μουρίνιο!

Μετά τους Φερναντίνιο, Γουίλιαν και Ντάγκλας Κόστα η Σαχτάρ Ντόνετσκ αναμένεται να δει ακόμη έναν Βραζιλιάνο της να ετοιμάζδει το διαβατήριό του για την Ευρώπη.

Ο Αλεξ Τεϊσέιρα επιβεβαίωσε τις επαφές του με την Τσέλσι μιλώντας στην «Lance» και εξέφρασε την επιθυμία του να δουλέψει με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Εξασφάλισε 5% bonus στη Sportingbet, σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Λέστερ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Αυτό που είδα και αυτό που μου είπε ο μάνατζερ μου είναι ότι Τσέλσι, Γοιουβέντους Παρί Σεν Ζερμέν έκαναν προτάσεις.

Είμαι χαρούμενος που έχω λάβει πρόταση από την Τσέλσι, καθώς είναι ένας μεγάλος σύλλογος στην Ευρώπη, αλλά ο μάνατζερ μου θα το λύσει αυτό.

Είναι το όνειρό μου, έχω μιλήσει με πολλούς που επιθυμούν να αγωνιστούν στην Premier League, πιστεύω ότι είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, το πιο ανταγωνιστικό.

Για το Γενάρη νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο λόγω του ότι θα βρισκόμαστε στη μέση του πρωταθλήματος. Η Σαχτάρ έχει πει ότι δεν θα με αφήσει να φύγω τον Ιανουάριο, μόνο στο τέλος της σεζόν», είπε ο Βραζιλιάνος και στη συνέχεια δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο Μουρίνιο:

«Ελπίζω να μην φύγει από την Τσέλσι τώρα. Θέλω να δουλέψω μαζί του και να έχω τεράστια επιτυχία στο πλευρό του».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα