Ζέκα: «Πρέπει να αλλάξουν πολλά στην Ελλάδα»

Gazzetta team
Ζέκα: «Πρέπει να αλλάξουν πολλά στην Ελλάδα»

bet365

Ο Κάρλος Ζέκα τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξουν πολλές αλλαγές για να γίνει σωστό και δίκαιο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Θα έλεγα ότι υπάρχουν πολλά που πρέπει να αλλάξουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρός μας κάνει πολύ δουλειά για να αλλάξουν πολλά και να γίνει σωστό και δίκαιο το ποδόσφαιρο. Πρέπει να υπάρξουν εντός κι εκτός γηπέδων αλλαγές, ο πρόεδρος προσπαθεί για αυτό. Θα πρέπει να είναι ισχυρή και η κυβέρνηση για να το κάνει αυτό. Λέγεται κι ακούγεται πως υπάρχουν σύλλογοι που επεμβαίνουν σε καταστάσεις. Δεν γνωρίζω περισσότερο, αλλά όλοι τα ακούμε και πρέπει να αλλάξει αυτό για να έχουμε καλύτερο ποδόσφαιρο στο μέλλον» δήλωσε αρχικά ο αρχηγός του Τριφυλλιού στην κάμερα της Nova, προσθέτοντας: «Λογικά είμαστε στενοχωρημένοι για όλα όσα έγιναν και για το γεγονός ότι δεν παίξαμε. Δεν μπορούμε όμως να αλλάξουμε τα πράγματα και να κάνουμε κάτι άλλο, πρέπει να έχουμε υψηλή ψυχολογία και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Ό,τι έγινε, έγινε η ζωή συνεχίζεται και κοιτάμε μπροστά».

Ερωτηθείς για το αν θα γίνει το παιχνίδι, εξήγησε: «Δεν ξέρω, δεν είχα νέα για αυτό το γεγονός. Βεβαίως και θα ήθελα να γίνει ο αγώνας και να παίξουμε, μακάρι να διεξαχθεί και να είναι όλα ομαλά».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς με τον Ηρακλή: «Ξέρουμε ότι ο προηγούμενος αγώνας έχει περάσει. Γυρνάμε σελίδα κι αυτό το οποίο έχει συμβεί το έχω βιώσει αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ο αγώνας με τον Ηρακλή είναι μπροστά μας και είναι σημαντικός, οπότε πρέπει να κοιτάμε αυτό τον αγώνα με τον Ηρακλή και να κοιτάμε μπροστά. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, δεν έχω δει πολλά πράγματα από τον Ηρακλή. Τους είδα με τον ΠΑΟΚ, είναι μαχητική ομάδα, θα έχουν τους φιλάθλους τους. Έχω σεβασμό στον Ηρακλή, αλλά πάμε στη Θεσσαλονίκη για τη νίκη».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε και στην εντύπωση που έχει αφήσει ο Αντρέα Στραματσόνι στις πρώτες του μέρες ως προπονητής: «Ήταν καλές μέρες και ο συγκεκριμένος προπονητής έβαλε νέες ιδέες στην ομάδα, προσπαθούμε να τις αφομοιώσουμε, υπάρχουν κίνητρα, συνεχίζουμε τη δουλειά μας και πιστεύω πως θα έχουμε βελτίωση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα