Άπαντες παρόντες στον Πλατανιά

Νίκος Τσιώκος
Άπαντες παρόντες στον Πλατανιά

bet365

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πλατανιά για το ματς με την αήττητη εκτός έδρας Βέροια.

Να πετύχει νέα νίκη, μετά από αυτή κόντρα στον Λεβαδειακό, θέλει ο Πλατανιάς κόντρα στη Βέροια. Οι Χανιώτες καλούνται να σπάσουν το αήττητο σερί της «βασίλισσας του Βορρά» εκτός έδρας για να κάνουν ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή.

Ενόψει του εν λόγω αγώνα η προετοιμασία των Κρητικών συνεχίστηκε χωρίς προβλήματα, με όλους τους ποδοσφαιριστές να λαμβάνουν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα.

Αυτό περιελάμβανε πάσινγκ γκέιμ, τελειώματα φάσεων και διπλό στο μισό γήπεδο, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται με νέα προπόνηση στο Μάλεμε το πρωί του Σαββάτου (28/11). Με το πέρας αυτής, ο Γιώργος Παράσχος θα ανακοινώσει την αποστολή, που θα κληθεί να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα