Απόλλων Σμύρνης - Κισσαμικός 1-0

Νίκος Μαρούδας
Απόλλων Σμύρνης - Κισσαμικός 1-0

bet365

Ο Απόλλωνας Σμύρνης επικράτησε 1-0 του Κισσαμικού και σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας...

Σημαντικό και δύσκολο τρίποντο για τον Απόλλωνα, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Κισσαμικού στη Ριζούπολη και ανέβηκε στην δεύτερη θέση, περιμένοντας να μάθει το αποτέλεσμα των Τρικάλων για να δει αν θα παραμείνει σε αυτή.

Στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι, ήταν καλύτεροι. Πίεσαν τους αντιπάλους τους ψάχνοντας το γκολ από νωρίς. Αυτό δεν ήρθες με τους Τζιώρα, Βάντερσον και Φατιόν να μην τα καταφέρνουν... Έτσι το παιχνίδι πήγε ισόπαλο στα αποδυτήρια με τους γηπεδούχους να αισθάνονται μάλλον τυχεροί!

Στην επανάληψη ωστόσο, ο Απόλλωνας μπήκε θέλοντας να πάρει το τρίποντο και κατάφερε να φτάσει στο γκολ στο 63'. Μετά από ωραία συνεργασία του Λαγού με τον Φαρινόλα ο τελευταίος σούταρε, ο γκολκίπερ του Κισσαμικού έσωσε, αλλά ο Κρητρικός από κοντά έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν να μπορούν να απαντήσουν σε αυτό το τέρμα και έτσι γνώρισαν την ήττα στη Ριζούπολη.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΕΝΝΕΣ): Ταΐρης, Πάνος, Βαλεριάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Κονέ, Βάντερσον (87' Συμελίδης), Παρπέξ (50' Λαγός), Τζιώρας (62' Κρητικός), Φατιόν, Φαρινόλα

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ): Αγριμάκης, Τσερκέζος, Γιαννίτσης, Ταραλίδης, Σακελλαρίου, Πότσι (75' Σουμπασάκης), Σμίλτος, Λώττας, Μάνιας (73' Βλάχος), Βαττής (83' Τσικουδάκης), Μάντζης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα