Με τα γνωστά προβλήματα και βροχή η Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Με τα γνωστά προβλήματα και βροχή η Ξάνθη

bet365

Με τα γνωστά προβλήματα των Γουάλας, Νιέτο, Βασιλακάκη και υπό βροχή συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Υπό βροχή συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά. Εκεί οι ακρίτες θέλουν να συνεχίσουν τα καλά αποτελέσματα, καθώς έχουν να ηττηθούν από την 6η αγωνιστική, όταν ο Παναθηναϊκός πέρασε με 0-1 από τα Πηγάδια.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αερόβιο τρέξιμο, ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού, πάσινγκ γκέιμ, πρέσινγκ και «διπλό», με τα προβλήματα να είναι τα γνωστά. Ο λόγος για τους Γουάλας, Νιέτο, Βασιλακάκη, οι οποίοι προπονήθηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, όπως και ο νεαρός Δεμένικος.

Επίσης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στους Φλίσκα, Μπέρτο, που έχουν συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή τους.

Έτσι, η προετοιμασία της Σκόντα θα ολοκληρωθεί με μία προπόνηση το Σάββατο (28/11) και εν συνεχεία ο Ρουμάνος τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή, που θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Βοιωτίας. Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι η κάρτα φιλάθλου θα εκδίδεται μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη

Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι η διαδικασία έκδοσης της κάρτας φιλάθλου θα γίνεται μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου στα γραφεία της ΠΑΕ. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να προσέλθουν αυτοπροσώπως για να υπογράψουν την σχετική αίτηση, προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α) φωτογραφίας τύπου διαβατηρίου (για όσους δεν έχουν προσκομίσει),

β) φωτοαντιγράφου της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άδειας διαμονής

γ) φωτοαντίγραφο του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.).

Από την 01/01/2016, βάσει της ισχύουσας Νομοθεσίας ΔΕΝ θα είναι δυνατή, σε καμία περίπτωση, η είσοδος στο γήπεδο, για όσους έχουν κάρτες μέλους χωρίς την επίδειξη της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ, ενώ χωρίς αυτή, είναι αδύνατο να προμηθευτεί κανείς μεμονωμένα εισιτήρια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα