Ταυτοποίηση τριών για τα επεισόδια στο ντέρμπι

Gazzetta team
Ταυτοποίηση τριών για τα επεισόδια στο ντέρμπι

bet365

Σε ταυτοποίηση των τριών χούλιγκαν που πέταξαν τις φωτοβολίδες με συνέπεια να μην αρχίσει το ντέρμπι και μετά να γίνουν τα θλιβερά επεισόδια προχώρησε η αστυνομία.

Από την πρώτη στιγμή που έγιναν όσα έγιναν στο ντέρμπι, στόχος της αστυνομίας, αλλά και του Παναθηναϊκού ήταν να βρεθούν τα άτομα που πέταξαν τις φωτοβολίδες στην πρώτη αναγνωριστική βόλτα των «ερυθρόλευκων», με συνέπεια να διακοπεί μετά το ματς και να ακολουθήσουν τα θλιβερά επεισόδια.

Τελικά αυτό έγινε, με την αστυνομία να έχει τακτοποιήσει τους τρεις δράστες. Σύμφωνα με δημοσίευμα του bloko.gr πρόκειται για έναν μόνιμο τρόφιμο της ψυχιατρικής κλινικής στο Δαφνί, ο οποίος μάλιστα καταφέρνει σε κάθε αγώνα του... τριφυλλιού να «δραπετεύει» και να βρίσκεται στις εξέδρες του γηπέδου.

Ο δεύτερος έχει και αυτός παρελθόν, καθώς έχει πιαστεί σε άλλα επεισόδια να μπαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ο τρίτος δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα