Πανσερραϊκός - Ζάκυνθος 1-0 (vid)

Νίκος Μαρούδας
Πανσερραϊκός - Ζάκυνθος 1-0 (vid)

bet365

Ο Πανσερραϊκός με γκολ-φάουλ του Φουρτάδο στο 89' πήρε τη νίκη κόντρα στη μαχητική Ζάκυνθο με 1-0.

Μόνο εύκολα δεν ξεπέρασε το αντίπαλο της Ζακύνθου ο Πανσερραϊκός, που επικράτησε 1-0 των Επτανήσιων με υπέροχο γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φουρτάδο στο 89'!

Από την αρχή, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Παπαδόπουλου. Από την άλλη, η Ζάκυνθος, προσπαθούσε να βγει στην κόντρα όταν έβρισκε ανοιχτή την άμυνα των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη, η πίεση από τον Πανσερραϊκό έγινε ακόμα μεγαλύτερη και στο 54' οι γηπεδούχοι πλησίασαν το γκολ, όμως το σουτ του Μπεριάν σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια δεν είχαμε την μεγάλη φάση, με την Ζάκυνθο να προσπαθεί από την πλευρά της να απειλήσει και σε κάποιες στιγμές να τα καταφέρνει. Όμως, οι γηπεδούχοι είχαν το γκολ στο 89'! Θαυμάσια εκτέλεση φάουλ του Φουρτάδο, η μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Παπαδόπουλου και 1-0.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, μιας και στο 93' Ναζίμ που μπήκε στην πορεία της φάσης μετά από σουτ του Κουρέλλα δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δημητρίου): Ανδρούτσος, Στεργιανός, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Τσιμίκας, Ατματσίδης, Μπαλού (85' Ρούτσης), Ραμίρερς (68' Παπαστεργίου), Μπεριάν (74' Πόποβιτς), Φουρτάδο.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Καλίντ Καραμά): Παπαδόπουλος, Γραικός, Κουρέλας, Αποστόλου, Ναζίμ, Ορφανίδης, Πέττας Ρ, Κρόλ, Κυριακίδης, Κωστούλας (65' Ν. Πέττας), Νίκιτς.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα