Παπαδόπουλος: «Να εκμεταλλευτούμε τα μειονεκτήματα του Παναθηναϊκού»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Να εκμεταλλευτούμε τα μειονεκτήματα του Παναθηναϊκού»

bet365

Στο πάθος, στη δύναμη και στην τακτική θα κριθεί το ματς του Ηρακλή με τον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε ότι ο Ηρακλής πρέπει να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού, ώστε να φτάσει στη νίκη.

Παράλληλα, είπε ότι το ματς θα κριθεί στη δύναμη, το πάθος και στην τακτική.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Παπαδόπουλος είπε στη NOVA:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Αυτή τη στιγμή μετράνε οι βαθμοί, γιατί έχουμε μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία. Δεν αρμόζει στον Ηρακλή να είναι τόσο πίσω στη βαθμολογία. Με τον καινούριο προπονητή δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε τι έχει αλλάξει ο Παναθηναϊκός. Το παιχνίδι θα κριθεί στη δύναμη, το πάθος και την τακτική. Εμείς θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τα μειονεκτήματα του Παναθηναϊκού για να φτάσουμε στη νίκη. Δουλεύουμε καθημερινά για να βελτιωνόμαστε. Χρειάζεται περισσότερη αυτοπεποίθηση για να βγάλουμε πράγματα στην επίθεση και να σκοράρουμε»..

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα