«Δυσαρέσκεια για τις στοχευμένες μεθοδεύσεις»

Gazzetta team
«Δυσαρέσκεια για τις στοχευμένες μεθοδεύσεις»

bet365

Η Ένωση Εισαγγελέων με ανακοίνωση της στέκεται στο πλευρό του Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου μετά τα δημοσιεύματα σε βάρος του για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τις στοχευμένες – μέσω αναφορών στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο – μεθοδεύσεις δημοσιοποίησης αβάσιμης κριτικής, σχετικά με τον τρόπο άσκησης των καθηκόντων του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα στην υπόθεση του αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ «Παναθηναϊκός» και «Ολυμπιακός», την 21-11-2015.

Υπογραμμίζεται ότι τα αποτελούμενα από εν ενεργεία εισαγγελείς διωκτικά και πειθαρχικά όργανα της Ε.Π.Ο., καλύπτονται από συνταγματικές εγγυήσεις ανεξαρτησίας και επιτελούν το καθήκον τους σύμφωνα με το νόμο, ανεπηρέαστα από εξωγενείς -άσχετους με το δικαστικό έργο τους- παράγοντες.

Το έργο τους αυτό επιτελούν με σοβαρότητα και πλήρη συναίσθηση του θεσμικού τους ρόλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα