Μπουλούτ: «Να το πιστέψουμε κόντρα τον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Μπουλούτ: «Να το πιστέψουμε κόντρα τον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Κερέμ Μπουλούτ θέλει από την ομάδα του να πιστέψει στη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει αύριο στις 19:30 τον Παναθηναϊκό στην έδρα του κι ο Κερέμ Μπουλούτ θέλει από τους συμπαίκτες του να πιστέψουν στη νίκη.

Συγκεκριμένα είπε στη «NOVA»:

Bonus 5% σου προσφέρει η Vistabet για κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Μπορντό για το UEFA Europa League.

«Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Εμείς θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Παρά τις δυσκολίες ο στόχος είναι να πάμε να πάρουμε το παιχνίδι. Θα είναι σημαντικό να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, να πετύχουμε το πρώτο γκολ. Άμα πετύχουμε το πρώτο γκολ θα έχουμε το πλεονέκτημα. Θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί, να πιστεύουμε στη νίκη και με τον κόσμο δίπλα μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Ο κόσμος μας ακολουθά πάντα. Μπορεί μερικές φορές να μην έρχεται το τρίποντο, αλλά ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας και πιστεύω ότι αυτήν τη φορά θα γυρίσει η τύχη και θα πάρουμε και το τρίποντο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα