Χωρίς Μιχαήλ αλλά με Λίλα στην Αθήνα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Gazzetta team
Χωρίς Μιχαήλ αλλά με Λίλα στην Αθήνα ο ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Πανιώνιο, με το Λίλα να επιστρέφει στα σχέδια του Γιάννη Πετράκη, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του όμως τον Μιχαήλ.

Με μόνο πρόβλημα το Μιχαήλ, που θα τιμωρηθεί λόγω του επεισοδίου με το Μανούσο, έρχεται στην Αθήνα για το ματς με τον Πανιώνιο ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Γιάννης Πετράκης, όμως, θα έχει στη διάθεσή του τον Λίλα, ο οποίος μετά το ματς με την Καλλονή επιστρέφει και πάλι στη δράση.

Η προπόνηση με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για τη 12η αγωνιστική περιλάμβανε μυικές ασκήσεις και μετά το τέλος τη προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή που αποτελείται από τους:

Η Vistabet σου προσφέρει bonus 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Λεβάντε με την Μπέτις που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής της La Liga.

Βελλίδη, Τζημόπουλο, Στρούνα, Κοζορώνη, Τσουκαλά, Ίλιτς, Τσάβες, Ακόστα, Γαρουφαλιά, Γιάκο, Μανιά, Μπέριο, Περιστερίδη, Καρανίκα, Φόνσι, Σκόνδρα, Λίλα, Φερφελή, Σαπαλίδη, Ηλιάδη. Τη Δευτέρα θα ενσωματωθούν και οι Κολιοφούκας, Μασούρας.

Να θυμίσουμε ότι λόγω της αναμέτρησης του Κυπέλλου την Τρίτη με τον Αχαρναϊκό, ο ΠΑΣ θα μείνει στην πρωτεύουσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα