ΠΑΟΚ: Μετά τον Βεζυρτζή, ποιος άλλος;

ΠΑΟΚ: Μετά τον Βεζυρτζή, ποιος άλλος;

ΠΑΟΚ: Μετά τον Βεζυρτζή, ποιος άλλος;

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης, όπως έγραψε το Gazzetta.gr, αλλάζει σε φιλοσοφία και άποψη. Κάτι που φαίνεται κι από την επιλογή του Νίκου Βεζυρτζή.

Ο ιδιοκτήτης της ασπρόμαυρης ΠΑΕ δεν κατέληξε τυχαία σ’ αυτή την επιλογή, συνομίλησε αρκετά με τον ιστορικό ηγέτη της ομάδας μπάσκετ, πριν προχωρήσει μαζί του. Μια κίνηση, που δεν θα είναι και η μοναδική, η οποία θα φέρει την υπογραφή του και θα δείχνει την αλλαγή πλεύσης.

Αν κάτι αντιλήφθηκε ο Σαββίδης, από την πολυήμερη παραμονή του στη Θεσσαλονίκη, είναι ότι η ομάδα έχει ανάγκη από ανθρώπους, που αποδεδειγμένα γνωρίζουν από ΠΑΟΚ και μπορούν να το μεταδώσουν στην ομάδα. Στα 3,5 χρόνια του στο τιμόνι του «Δικεφάλου» άλλαξε τα πάντα, οι «κακοί» παράγοντες αποχώρησαν, προς τέρψη όλων όσων επιτακτικά ζητούσαν «να αλλάξει και τα πλακάκια της Τούμπας», όμως διαπίστωσε, ότι η εταιρία αναπτυσσόταν, αλλά η ομάδα έκανε και κάνει βήματα προς τα πίσω.

Ο ΠΑΟΚ είχε χρόνια να είναι αδιάφορος από το 5ο ματς των ομίλων του Europa League και να πηγαίνει σε δύο εβδομάδες για… τουρισμό στο Ντόρτμουντ.

Ο Σαββίδης αποφάσισε να αλλάξει πολλά στην καθημερινότητα της ομάδας και των στελεχών κι αυτό το ξέρουν από πρώτο χέρι όλοι τους, μετά την αιφνιδιαστική επίσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ την περασμένη Δευτέρα. Γι’ αυτό και οι παροικούντες στη Μικράς Ασίας γνωρίζουν πολύ καλά, ότι η προσθήκη του Νίκου Βεζυρτζή, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε στα γραφεία της Τούμπας, δε θα είναι η μοναδική προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Πόντιος επιχειρηματίας από το Ροστόφ, είναι σχεδόν σίγουρο, ότι θα προχωρήσει και σε άλλες επιλογές, ενδεχομένως να πάρει πάνω του και το θέμα του γενικού αρχηγού. Η «παρέμβαση» του με τον Τάσο Κάκο δεν φαίνεται να προχωράει, μετά την αντίδραση σημαντικού κομματιού της κερκίδας, ενώ λέγεται ότι το τελευταίο διάστημα έχει καταλήξει και εξετάζει λεπτομερώς δύο τρεις άλλες περιπτώσεις ανθρώπων για το συγκεκριμένο πόστο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα