«Όχι να μιλάει ο Ολυμπιακός για ελλείψεις σε εκθέσεις»!

Νίκος Αθανασίου
«Όχι να μιλάει ο Ολυμπιακός για ελλείψεις σε εκθέσεις»!

bet365

Ο Παναθηναϊκός... απάντησε στην διαρροή του Ολυμπιακού για τον Σιμιτζόγλου, αναφερόμενος σε αγώνες των «ερυθρολεύκων». «Να μας δικάσει δική τους επιτροπή παραγόντων».

Ο Ολυμπιακός χαρακτηρίζει ως σκάνδαλο την έκθεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, και η απάντηση του Παναθηναϊκού δεν άργησε να έρθει το βράδυ της Πέμπτης. Στο «πράσινο στρατόπεδο» αναφέρονταν σε παραλείψεις διαιτητών και παρατηρητών σε παιχνίδια των «ερυθρολεύκων» ενώ τόνιζαν πως το επόμενο στάδιο είναι να δικαστούν από επιτροπή παραγόντων του Ολυμπιακού!

«Ε όχι και να μιλάει ο Ολυμπιακός για ελλείψεις σε εκθέσεις. Η λίστα με διαιτητες και παρατηρητές αγώνων του Ολυμπιακού που έπαθαν αμνησία, δεν έχει τελειωμό. Το επόμενο στάδιο είναι να μας δικάσει επιτροπή παραγόντων της ομάδας του Πειραιά», έλεγαν χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα