Θεοδωρίδης: «Καλύτερος ο Αστέρας από τον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Θεοδωρίδης: «Καλύτερος ο Αστέρας από τον Παναθηναϊκό»

bet365

Εκφράζοντας τον θαυμασμό του για τον Αστέρα Τρίπολης, ο Σάββας Θεοδωρίδης δεν παρέλειψε να... πετάξει τις μπηχτές του για τον Παναθηναϊκό, υποστηρίζοντας ότι οι Αρκάδες είναι καλύτερο σύνολο ακόμα και από τους «πράσινους»!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού στην εφημερίδα «Ενημέρωση» της Πελοποννήσου:

«Θεωρώ τον Αστέρα Τρίπολης ομάδα- πρότυπο. Διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες, φοβερή διοίκηση και ένα προπονητή, τον Βεργέτη, που είναι και κύριος και σπουδαίος...

Οι Καϋμενάκης και Μπάκος, είναι από τους λίγους ιδιοκτήτες ομάδων, που βάζουν χρήματα πραγματικά από την τσέπη τους, αλλά και οι αδελφοί Μποροβήλου, κάνουν σπουδαία δουλειά και νοικοκυρεμένη… Είμαι σίγουρος ότι θα φτάσουν τον Αστέρα ακόμη ψηλότερα… Οι Αρκάδες διαθέτουν καλύτερο ποδοσφαιρικό σύνολο και από τον Παναθηναϊκό».

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου σε περίπτωση που βρει δίχτυα στο παιχνίδι με τη Σπάρτα Πράγας ο Λανθαρότε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα