Συνεχίζεται η απαγόρευση μετακινήσεων οπαδών στη Γαλλία

Κώστας Ζάλιαρης
Συνεχίζεται η απαγόρευση μετακινήσεων οπαδών στη Γαλλία

bet365

Μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου θα συνεχιστεί η απαγόρευση μετακίνησης οπαδών στα παιχνίδια του γαλλικού πρωταθλήματος, έπειτα από απόφαση που πήρε το Υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.

Ο φόβος και ο κίνδυνος για νέα τρομοκρατικά χτυπήματα, με την ανάγκη για την ασφάλεια όλων να μπαίνει σε απόλυτη προτεραιότητα, επηρεάζει άμεσα το ποδόσφαιρο της Γαλλίας.

Όπως έγινε γνωστό, έπειτα από απόφαση που πήρε το Υπουργείο Εσωτερικών της χώρας, η απαγόρευση μετακίνησης οπαδών των ομάδων στα γήπεδα, στα εκτός έδρας ματς των συλλόγων, θα συνεχίσει να εφαρμόζεται μέχρι και τα μέσα του Δεκέμβρη και πιθανότατα μέχρι το νέο έτος.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί παιχνίδια στα οποία υπάρχουν μονάχα οπαδοί των γηπεδούχων, ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος να απειληθεί η σωματική ακεραιότητα φιλάθλων και παικτών, αλλά και για να μπορεί να γίνεται πιο εύκολα ο έλεγχος όσων θα βρίσκονται στις εξέδρες και θ' αποτελούν μονάχα ένα «στρατόπεδο», δίχως αντίζηλους.

Bonus 5% σου προσφέρει η Vistabet για κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Μπορντό για το UEFA Europa League.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα