Έβαλε τα πράγματα στην θέση του για Λίλα

Θοδωρής Βασίλης
Έβαλε τα πράγματα στην θέση του για Λίλα

bet365

Ο Άντι Λίλα υπολογίζεται κανονικά για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με τους Γιαννιώτες να βγάζουν ανακοίνωση ξεκαθαρίζοντας κάποια πράγματα.

Ο Άντι Λίλα αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και μάλιστα βρέθηκε για έξι ημέρες στην Σερβία όπου έκανε φυσιοθεραπεία για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού αντιμετώπιζε. Μάλιστα η διοίκηση του ΠΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους για τα διάφορα δημοσιεύματα που αφορούσαν τον Αλβανό άσο και τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμα σου αν σημειωθούν τέσσερα ή περισσότερα τέρματα στην αποψινή αναμέτρηση της Σάλκε με τον ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο του UEFA Europa League.

«Παρακολουθήσαμε εδώ και λίγες μέρες ένα "σίριαλ" που είχε να κάνει με έναν τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας Άντι Λίλα στο τελευταίο παιχνίδι με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Μετά την ολιγοήμερη άδεια που έλαβε από τη Διοίκηση, και τη φυσιοθεραπεία την οποία έκανε, ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε και υπεβλήθη σε εξετάσεις. Η μαγνητική τομογραφία που έγινε στις 24.11 δεν υπέδειξε κανένα σήμα υποτροπής. Από χθες ο ποδοσφαιριστής τέθηκε στη διάθεση του προπονητή μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα