Ανακαινίστηκε εξέδρα στο Δημοτικό Γήπεδο Αίγινας με τη βοήθεια του Μαρινάκη

Ανακαινίστηκε εξέδρα στο Δημοτικό Γήπεδο Αίγινας με τη βοήθεια του Μαρινάκη

Gazzetta team
Ανακαινίστηκε εξέδρα στο Δημοτικό Γήπεδο Αίγινας με τη βοήθεια του Μαρινάκη

bet365

Με τη βοήθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη το Δημοτικό Στάδιο Αίγινας έχει πλέον μια ανακαινισμένη εξέδρα. Τι είπε ο πρόεδρος του ΔΑΟ Αίγινας, Σταμάτης Μαρμαρινός.

Με τη συνεισφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη, το Δημοτικό Στάδιο Αίγινας έχει πλέον νέα καθίσματα!

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός προέβη σ' αυτή τη χορηγία ως πτος τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου του νησιού.

Μάλιστα η Ε.Π.Σ Πειραιά, μέσω ανακοίνωσής της, ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την κίνησή του αυτή.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Πειραιά αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ. Π. κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για την χορηγία πλαστικών καθισμάτων στον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αιγίνης, τα οποία τοποθετήθηκαν στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου Αιγίνης, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αγάπη του για το Πειραϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».

«Από την στιγμή που κάναμε το σχετικό αίτημα στον διευθύνων σύμβουλο του Καραϊσκάκη, κ. Βασίλη Βασιλειάδη σε λίγες, μόλις ημέρες, έφτασαν στην Αίγινα τα καθίσματα για το γήπεδο. Τόσο γρήγορη ήταν η ανταπόκριση του κ. Μαρινάκη. Ακόμη και το κόστος της μεταφοράς από τον Πειραιά ως την Αίγινα το κάλυψε εξ’ ολοκλήρου ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, τον οποίο ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά. Μακάρι, όλοι οι επιφανείς άνθρωποι του ποδοσφαίρου να προσφέρουν έστω και τα μισά από αυτά που έχει κάνει ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του ευρύτερου Πειραιά και τον αθλητισμό γενικότερα», δήλωσε στο αθλητικό μαγκαζίνο του Καναλιού 1 του Πειραιά, ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας, κ. Σταμάτης Μαρμαρινός.
Να θυμίσουμε πως με χορηγία του προέδρου του Ολυμπιακού τοποθετήθηκαν περίπου 1.100 καθίσματα προδιαγραφών FIFA/UEFA στο Δημοτικό Στάδιο του πανέμορφου νησιού στο οποίο αγωνίζεται η ΑΕ Αίγινα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα