Παραμένει ο κίνδυνος της αφαίρεσης βαθμών

Παραμένει ο κίνδυνος της αφαίρεσης βαθμών

Gazzetta team
Παραμένει ο κίνδυνος της αφαίρεσης βαθμών

bet365

Αν και τα εδάφια με τα οποία ασκήθηκε δίωξη από τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα στον Παναθηναϊκό δεν προβλέπουν αφαίρεση βαθμών, ο κ. Σιμιτζόγλου τα ερμηνεύει διαφορετικά.

Από την πρώτη ανάγνωση της πειθαρχικής δίωξης που άσκησε ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας στον Παναθηναϊκό για τα επεισόδια της Λεωφόρου, προέκυπτε το συμπέρασμα οτι οι «πράσινοι» δεν κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών.

Και αυτό γιατί στα άρθρα 1, 2, 3, 14, 15 παρ.2δ, ε, 3, 5β, 6 (περ. α, β και γ) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ πουθενά δεν γίνεται λόγος για εκτεταμένα επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στο γήπεδο εν γένει και στην εξέδρα, τα οποία τιμωρούνται από 40-100.000 τα πρώτα και από 50-120.000 τα δεύτερα.

Ωστόσο στη συνέχεια διευκρινίστηκε πως ο κ. Σιμιτζόγλου θεωρεί πως στο «εν γένει» γήπεδο συμπεριλαμβάνονται και αυτά που έγιναν στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που σημαίνει οτι υπάρχει ακόμη ο κίνδυνος της αφαίρεσης βαθμών.

Το θέμα όμως είναι οτι για τα επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου, υπάρχει ειδική διάταξη, η οποία όμως δεν είναι στο κατηγορητήριο.

Άρα, όλα θα κριθούν από το πως η Πειθαρχική Επιτροπή της SuperLeague θα ερμηνεύσει τους κανονισμούς...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα