Ρούνεϊ: «Απογοητευμένοι, αλλά ίσως ήταν δίκαιο...»

Ρούνεϊ: «Απογοητευμένοι, αλλά ίσως ήταν δίκαιο...»

Κώστας Ζάλιαρης
Ρούνεϊ: «Απογοητευμένοι, αλλά ίσως ήταν δίκαιο...»

bet365

Στο κακό δεύτερο ημίχρονο και την αδυναμία ν' αντιμετωπιστεί ο νέος σχηματισμός της Αϊντχόφεν, χρέωσε ο Γουέιν Ρούνεϊ το ισόπαλο 0-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους Ολλανδούς στο «Ολντ Τράφορντ».

Η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ μπήκε πλέον σε μπελάδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού, έχασε την πρωτιά και καλείται στην τελευταία αγωνιστική, στην έδρα της Βόλφσμπουργκ να πάρει νίκη απέναντι στους «λύκους» που ξέρουν ότι μπορεί τώρα να ανέβηκαν στην πρώτη θέση του 2ου γκρουπ, αλλά μπορούν να βρεθούν στο Γιουρόπα με συνδυασμό κακών αποτελεσμάτων!

«Ίσως η ισοπαλία να ήταν τελικά το δίκαιο αποτέλεσμα σε αυτό το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτερη ομάδα και δημιουργήσαμε ευκαιρίες από τις οποίες θα έπρεπε να σκοράρουμε, αλλά δεν το κάναμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Αϊντχόφεν άλλαξε τον σχηματισμό της και αυτό μας δυσκόλεψε πολύ γιατί δεν καταφέραμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ευκαιρίες για να βρούμε το γκολ. Υπήρξαν στιγμές που μας έλειψε η ψυχραιμία με τη μπάλα στα πόδια και κάναμε κινήσεις πανικού.

Η ισοπαλία δεν μας ικανοποιεί και πλέον έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Γερμανία κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, όμως θεωρώ ότι μπορούμε να πετύχουμε εκεί το στόχο μας και να προκρθούμε» είπε ο Γουέιν Ρούνεϊ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα