Η τελευταία ευκαιρία του ΠΑΟΚ...

Η τελευταία ευκαιρία του ΠΑΟΚ...

Gazzetta team
Η τελευταία ευκαιρία του ΠΑΟΚ...

bet365

Αν και η κατάσταση είναι πολύ μακριά από το ιδανικό στον ΠΑΟΚ, η ομάδα του Τούντορ πρέπει απόψε να εξαντλήσει τις πιθανότητες διεκδίκησης της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, φιλοξενώντας την Καμπάλα (22:05, ΟΤΕ Sport3, gazzetta.gr) για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου.

Ο «δικέφαλος του βορρά», δίχως νίκη στη φετινή διοργάνωση με μια ήττα και τρεις ισοπαλίες, παραμένει «ζωντανός» και θα συνεχίσει να το κάνει, αν καταφέρει να πάρει νίκη επί της Καμπάλα απόψε στην Τούμπα και παράλληλα, η Μπορούσια Ντόρτμουντ να του κάνει το χατήρι και να επικρατήσει της Κράσνονταρ, ώστε στη συνέχεια να μπορεί η ομάδα του Τούντορ να ελπίσει στο θαύμα απέναντι στους αδιάφορους Βεστφαλούς, στην τελευταία αγωνιστική...

Η κατάσταση δεν είναι η καλύτερη για τον ΠΑΟΚ, που προέρχεται από το 0-0 με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, με τον προπονητή να ξεσπά, αλλά να πραγματοποιείται δείπνο συμφιλίωσης και αποκατάστασης του κλίματος ενόψει του σημερινού κρισιμότατου αγώνα.

Ο Γλύκος θα παραμείνει κάτω απ' τα δοκάρια, με τους Σκόνδρα, Μαλεζά και Τζαβέλλα να βρίσκονται στην τριάδα της άμυνας σε ένα 3-4-3 από τον Ιγκόρ Τούντορ.

Στη μεσαία γραμμή, ο Τζιόλης (που άκουσε κολακευτικά λόγια από τον προπονητή του μετά το ματς με τον Παναιτωλικό) μαζί με τον Κάτσε θα κινούνται στον άξονα, οι Κίτσιου και Ροντρίγκεζ στις πτέρυγες και μπροστά, οι Μακ, Πέλκας και Μπερμπάτοφ θα ψάχνουν το γκολ.

Η βαθμολογία:

Ντόρτμουντ 10 (10-3)
Κράσνονταρ 7 (5-4)
ΠΑΟΚ 3 (2-3)
Γκαμπάλα 1 (2-9)

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα