Ράμος: «Δυσάρεστα όσα έγιναν σε Λεωφόρο, στην Αργεντινή γίνονται χειρότερα»!

Δημήτρης Τομαράς
Ράμος: «Δυσάρεστα όσα έγιναν σε Λεωφόρο, στην Αργεντινή γίνονται χειρότερα»!

bet365

Ο Λεονάρντο Ράμος, μιλάει στο Gazzetta.gr για τον Πλατανιά, σχολιάζει τα γεγονότα της Λεωφόρου και συγκρίνει όσα γίνονται στην Ευρώπη με Αργεντινή. Ο θαυμασμός για Τσόρι και Καμπιάσο!
Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο ματς με τον Λεβαδειακό και τα έκανε όλα για τον Πλατανιά. Ο Αργεντίνος επιθετικός, Λεονάρντο Ράμος, αποτέλεσε την «χρυσή» αλλαγή του Γιώργου Παράσχου, καθώς με ασίστ και γκολ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη των Χανιωτών με σκορ 2-1. Ο 26χρονος άσος -που ήταν ο MVP του Πλατανιά σε εκείνο το ματς- μιλάει στο Gazzetta.gr για τις επιδόσεις του, την πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη, τον Πλατανιά και τα όσα έγιναν στην Λεωφόρο και ενώ συγκρίνει τα κακώς κείμενα και τα επεισόδια στην Ευρώπη με αυτά στην Αργεντινή.
- Λεονάρντο σκόραρες ξανά με την Πλατανιά στο πρωτάθλημα σε ένα κομβικό ματς με τον Λεβαδειακό και ενώ έβγαλες και μία ασίστ. Πως νιώθεις μετά από μία τέτοια εμφάνιση σε έναν αγώνα όπου μπήκες ως αλλαγή;
Πάνω από όλα είμαι χαρούμενος και από το γκολ και από την ασίστ. Περισσότερο από όλα όμως η χαρά μου πηγάζει από το γεγονός πως αυτά που έκανα συνέβαλλαν στο να νικήσει η ομάδα μου και αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία.
- Θα ήθελες να αφιερώσεις κάπου το γκολ σου;
Στα παιδιά μου και στην γυναίκα μου αλλά και στην οικογένειά μου στην Αργεντινή που με στηρίζει από μακριά.
- Πως βλέπεις έως τώρα την ομάδα του Πλατανιά; Ποιες είναι οι δυνατότητές της από την δική σου οπτική γωνία και για σένα ποιός ο βασικός στόχος (σ.σ. και για την δική σου χρονιά και για την ομάδα);
Αγώνα με αγώνα βλέπω την ομάδα πιο στιβαρή και πιο ενωμένη. Ο χρόνος θα δείξει μέχρι που θα φτάσουμε. Αρχικός στόχος είναι η εύκολη παραμονή. Όταν αυτό το καταφέρουμε θα δούμε ξανά μέχρι που μπορούμε να πάμε. Πόσο πάνω μπορούμε να πάμε. Ο βασικός μου στόχος είναι να πα συνεισφέρω με όσα περισσότερα γκολ γίνεται ώστε να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στον στόχο της.
- Στα 26 σου πήρες την απόφαση να παίξεις πρώτη φορά στην Ευρώπη, επιλέγοντας τον Πλατανιά; Τι ήταν αυτό που σε έφερε εδώ; Είχες και άλλες προτάσεις από Ελλάδα ή Ευρώπη; Πόσο δύσκολη ήταν η προσαρμογή σου;
Από μικρός είχα όνειρο να παίξω στην Ευρώπη και ήταν ένας από τους στόχους που είχα και ως παίκτης. Από την Ελλάδα δεν είχα άλλες προτάσεις. Από άλλες ομάδες εκτός Ελλάδας είχα, αλλά δεν θέλω να τις αναφέρω. Η ομάδα και η πόλη με έχουν αγκαλιάσει και όλα πάνε καλά.
- Ποιές είναι οι μέχρι στιγμής εντυπώσεις σου από το ελληνικό πρωτάθλημα; Τι δεν σου αρέσει σε αυτό και τι σε ευχαριστεί από την άλλη απ' όλα όσα έχεις δει έως τώρα;
Υπάρχουν πολύ μεγάλες ομάδες και αρκετοί σημαντικοί παίκτες εδώ που έχουν παίξει σε κορυφαίο επίπεδο. Είναι ένα καλό κίνητρο για τον κάθε ποδοσφαιριστή να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στο πρωτάθλημα. Δεν έχω δει κάτι που να μην μου αρέσει.
- Ποιούς Αργεντίνους παίκτες θαυμάζεις από την Super League; Έχεις γενικά κάποιο πρότυπο παίκτη και μία αγαπημένη ομάδα;
Θαυμάζω τον Τσόρι και τον Καμπιάσο. Ο Καμπιάσο έχει μεγάλη ιστορία και αξιέπαινη πορεία. Η αγαπημένη μου ομάδα είναι η Μπόκα Τζούνιορς. Πρότυπο παίκτη για μένα είναι ο Ρονάλντο (σ.σ. το 'Φαινόμενο') και ο Ιμπραϊμοβιτς.
- Ποιό είναι το πιο μεγάλο ποδοσφαιρικό σου όνειρο, που δεν έχεις εκπληρώσει έως τώρα;
Εκτός από το να παίξω στην Εθνική μου ομάδα, που είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή, θα ήθελα να πάρω και κάποιο τίτλο.
- Και μία ερώτηση για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό που δεν ξεκίνησε λόγω των όσων έγιναν στην Λεωφόρο. Ενημερώθηκες γι' αυτό το ματς; Πόσο σε προβληματίζουν τα κρούσματα βίας στο ποδόσφαιρο και εάν μπορείς να μας κάνεις μίας σύγκρισης της Ευρώπης με την Αργεντινή.
Είδα στην τηλεόραση και στο Internet αυτά που συνέβησαν. Είναι κάτι το οποίο είναι δυσάρεστο, αλλά δεν με εκπλήσσει, καθώς το έχω συναντήσει πολλές φορές στην Αργεντινή. Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα και ο κόσμος πρέπει να ασχολείται μόνο με αυτό. Δηλαδή με το θαυμαστό γι' αυτόν άθλημα, τους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες. Είναι κρίμα να συμβαίνουν έκτροπα, γιατί μπορεί να υπάρξουν τραυματισμοί και ακόμα και θύματα. Τα φαινόμενα βίας στην Αργεντινή είναι πολύ πιο έντονα από ότι στην Ελλάδα. Στην Αργεντινή σίγουρα γίνονται χειρότερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα