ΠΑΟΚ: Τα είπε με Τούντορ ακολουθούν οι αρχηγοί

ΠΑΟΚ: Τα είπε με Τούντορ ακολουθούν οι αρχηγοί

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Τα είπε με Τούντορ ακολουθούν οι αρχηγοί

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης με την επιστροφή του από την Αθήνα ξεκίνησε ένα νέο κύκλο επαφών με στελέχη του ΠΑΟΚ. Βρέθηκε και συζήτησε με τον Ιγκορ Τούντορ, ενώ αναμένεται να βρεθεί και με τους τρεις αρχηγούς.

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου είχε μια σειρά επαφών με ανθρώπους που έχουν άμεση συνάρτηση με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Σαββίδης συζήτησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιάκωβο Αγγελίδη, αλλά και με τον Φρανκ Άρνεσεν για δύο περίπου ώρες για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, αλλά και για θέματα που αφορούν την ΠΑΕ. Στη συνέχεια βρέθηκε με τον Ιγκορ Τούντορ και άκουσε τις απόψεις του Κροάτη τεχνικού για το τι φταίει στην ομάδα και δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Το βράδυ και μετά το παιχνίδι μπάσκετ του ΠΑΟΚ με την Ζενίτ αναμένεται να συναντηθεί και με τους τρεις αρχηγούς όπως σας ενημερώσαμε από το Gazzetta.gr Στέφανο Αθανασιάδη, Αλέξανδρο Τζιόλη και Στέλιο Μαλεζά προκειμένου να πάρει κλίμα από τους ποδοσφαιριστές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα