«Όχι ξανά δύο μέτρα και δύο σταθμά»

«Όχι ξανά δύο μέτρα και δύο σταθμά»

Νίκος Αθανασίου
«Όχι ξανά δύο μέτρα και δύο σταθμά»

bet365

Διαβάστε τι ειπώθηκε στην συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Σταύρο Κοντονή, που έγινε έπειτα από πρόσκληση του υφυπουργού προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Μετά τα όσα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου στην Λεωφόρο και ακολούθησαν σε επικοινωνιακό επίπεδο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος ήθελε να ζητήσει εξηγήσεις από τον υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, κυρίως για την παραδοχή της επικοινωνίας του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Αυτό δεν κατέστη δυνατό τις προηγούμενες ημέρες και τελικά η επαφή ανάμεσα στους δύο άνδρες, έγινε στο Υφυπουργείο Αθλητισμού μετά από πρόσκληση του Κοντονή στον ισχυρό άνδρα του «τριφυλλιού».

Στην συνάντησή τους, ο Αλαφούζος ξεκαθάρισε με κάθε τρόπο προς τον Κοντονή ότι δεν γίνεται να την πληρώνει πάντα ο Παναθηναϊκός και να γίνεται η μοναδική ομάδα, στην οποία επιβάλλεται ο νόμος και μάλιστα με την σκληρότερη του μορφή, χωρίς να λαμβάνονται σοβαρά υπ' όψιν όλα όσα έχουν συμβεί. Η απάντηση που πήρε από τον Κοντονή είχε να κάνει με τους τακτικούς δικαστές, οι οποίοι και θα αποφανθούν για το μέγεθος της τιμωρίας.
Παράλληλα, ζήτησε εξηγήσεις για τον διάλογο του υφυπουργού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον Κοντονή να αναφέρει ότι «μιλάω με όλους, αν με παίρνατε και εσείς θα το σήκωνα»!

Από κει και πέρα, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στις ευθύνες της αστυνομίας, στον ελλιπή έλεγχο και τις ενέργειες των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ, με τον υφυπουργό να δέχεται ότι έγιναν λάθη και να ζητά την βοήθεια του Παναθηναϊκού για τον εντοπισμό των πρωταγωνιστών των επεισοδίων. Σε εκείνο το σημείο, ο Αλαφούζος ξεκαθάρισε πως «αυτή είναι δουλειά της αστυνομίας και όχι δική μας».

Τέλος, όπως έγινε γνωστό και από το δελτίο Τύπου του υφυπουργείου, ο Κοντονής ζήτησε από τον Αλαφούζο να μην παραιτηθεί, καθώς αποτελεί σημαντικό παράγοντα για το ελληνικό ποδόσφαιρο που επιθυμεί την κάθαρση, όπως και ο ίδιος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα