Ξανά σε ρυθμούς Super League ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Ξανά σε ρυθμούς Super League ο Ολυμπιακός

bet365

Από το αεροδρόμιο στον... Ρέντη οι παίκτες του Ολυμπιακού που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το επερχόμενο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα.
Επιστρέφοντας από την Γερμανία, όπου η ομάδας αντιμετώπισε το βράδυ της Τρίτης την Μπάγερν Μονάχου, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετέβησαν κατευθείαν για προπόνηση, από το αεροδρόμιο, στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Όσοι αγωνίστηκαν στην Allianz Arena έκανε αποθεραπεία, ενώ κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι. Έκαναν ασκήσεις κατοχής της μπάλας και σωστής κυκλοφορίας, ενώ έπαιξαν και δίτερμα, σε μικρό χώρο.
Ο Μποτία ανεβάζει ρυθμό, μπαίνοντας στο τελικό στάδιο αποθεραπείας, όπως και ο Μπουχαλάκης. Θεραπεία έκανε ο Πουλίδο, κανονικά γυμνάστηκε ο Τσόρι. Την Πέμπτη η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 16:00 ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο για τις 10:30. Μετά την προπόνηση του Σαββάτου θα γίνει γνωστή και η αποστολή για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (την Κυριακή κεκλεισμένων των Θυρών για το πρωτάθλημα της Super League).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα