Γλύκος: «Διασκεδάσαμε με τις… μπαλαρίνες»

Γλύκος: «Διασκεδάσαμε με τις… μπαλαρίνες»

bet365

Ο Παναγιώτης Γλύκος μίλησε στην σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Καμπάλα. Αναφέρθηκε και στις… μπαλαρίνες, το θέμα των ημερών στον ΠΑΟΚ

«Εμάς σαν ομάδα δεν μας ενόχλησε και μάλιστα το διασκεδάσαμε. Πρέπει να δείξουμε ότι δεν ισχύει κάτι και να δώσουμε τις απαντήσεις μέσα στο γήπεδο», υποστήριξε ο διεθνής τερματοφύλακας αναφερόμενος στο θέμα με τις… μπαλαρίνες και τον θόρυβο που ξέσπασε στα πέριξ του ΠΑΟΚ.

Ο Γλύκος θεωρεί ότι σύντομα η ομάδα θα επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. «Δε θεωρώ ότι περνάμε κρίση. Προσπαθούμε, είναι θέμα χρόνου να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις κι αύριο πιστεύω θα κάνουμε μια νέα αρχή», είπε ο Βολιώτης γκολκίπερ του «Δικεφάλου».

Οσο για το μικρό κίνητρο που μπορεί να έχει η ομάδα του στην αναμέτρηση με την Καμπάλα τόνισε: «Όλες οι ομάδες που αγωνίζονται σε τέτοιες διοργανώσεις είναι δυνατές αλλά μέσα στην έδρα μας έχουμε αποδείξει την δυναμική μας και πιστέψω πως θα πάρουμε τη νίκη. Κίνητρο είναι πάντα η νίκη, αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κι άλλα αποτελέσματα. Εάν νικήσουμε αύριο θα κερδίσουμε σε ψυχολογία και θα είναι αρχή για μια ανάλογη συνέχεια».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα