Η πιο epic συνέντευξη που έχει δώσει ποτέ ο Γιούργκεν Κλοπ (vid)

Η πιο epic συνέντευξη που έχει δώσει ποτέ ο Γιούργκεν Κλοπ (vid)

Gazzetta team
Η πιο epic συνέντευξη που έχει δώσει ποτέ ο Γιούργκεν Κλοπ (vid)

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ άνοιξε το γραφείο του στο Μέλγουντ στον μικρό Άισακ, ο οποίος αφού τον... πυροβόλησε με ερωτήσεις, του έκανε μαθήματα αγγλικών και στη συνέχεια του είπε πως «δεν είσαι και τόσο normal».

Ο Γιούργκεν Κλοπ ανέκαθεν ήταν άνθρωπος απολαυστικός. Πόσω μάλλον τώρα, που απέναντί του έχει έναν πιτσιρικά για να τον ανακρίνει μέσα στο γραφείο του.

Ο μικρός Άισακ λοιπόν, από την εκπομπή Kop Kids, άρχισε να ρωτάει τον προπονητή των «κόκκινων» για τις πρώτες του εμπειρίες από το Άνφιλντ και το Λίβερπουλ γενικότερα ενώ στη συνέχεια του παρέδωσε κάποια μαθήματα της τοπικής διαλέκτου, προκειμένου να εγκλιματιστεί ακόμη πιο γρήγορα.

Εξασφάλισε 5% bonus στη Sportingbet, σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Γιουβέντους με τη Μάντσεστερ Σίτι για την 5η αγωνιστική του Champions League.

Ωστόσο οι καλύτερες στιγμές ήταν στο τέλος, όταν ο λιλιπούτειος φίλος των «κόκκινων» κατέληξε στο συμπέρασμα οτι ο Γερμανός τεχνικός δεν είναι και τόσο «normal» όπως τον χαρακτηρίζουν, με τον Κλοπ να ανανεώνει το ραντεβού μαζί του σε 6 χρόνια, όταν και θα μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο με την Λίβερπουλ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα