Καμπάλα: Ερχονται αισιόδοξοι για νίκη…

Καμπάλα: Ερχονται αισιόδοξοι για νίκη…

bet365

Με πτήση τσάρτερ έρχεται στη Θεσσαλονίκη η αποστολή της Καμπάλα, που αναμένεται το μεσημέρι να φθάσει στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Αν και δεν έχει ελπίδες (πέρα από μαθηματικές) διάκρισης στον 3ο όμιλο του Europa League η Καμπάλα, παρά τις πολλές απουσίες της, έρχεται με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις.

Ο Ρασάντ Σαντιγκόβ μιλώντας κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Θεσσαλονίκη υποστήριξε ότι θα κυνηγήσουν αυτές τις λίγες πιθανότητες. «Θα πολεμήσουμε μέχρι το τέλος κι όσο υπάρχουν ελπίδες για να φτάσουμε στους 32 του Europa League. Πάμε στην Ελλάδα για τη νίκη. Ελπίζουμε ότι η Μπορούσια θα κερδίσει την Κρασνοντάρ και όλα θα ξεκαθαρίσουν στο τελευταίο παιχνίδι μας με τους Ρώσους».

Βλέποντας τον ΠΑΟΚ σε κακή κατάσταση, οι παίκτες της Γκαμπάλα θεωρούν πως μπορούν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα. Στο 7.60 προσφέρει το διπλό η Interwetten.

Η πτήση προς τη Θεσσαλονίκη είναι λίγο περισσότερο από τρεις ώρες και η αποστολή θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Hyatt Regency».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα