Τηλεφωνική συνομιλία Αλαφούζου – Μελισσανίδη

Gazzetta team
Τηλεφωνική συνομιλία Αλαφούζου – Μελισσανίδη

bet365

Στο πλευρό του Γιάννη Αλαφούζου στο μέτωπο με την ΕΠΟ βρίσκεται η ΑΕΚ, με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Όπως αναφέρει η «LiveSport» οι δύο άνδρες τα είπαν για τις εξελίξεις που έχει σηματοδοτήσει η αναβολή του μεγάλου ντέρμπι των «αιωνίων» το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο της Λεωφόρου με τη θέση της «Ένωσης» και του «Τίγρη» να είναι πως «από τις συνεχόμενες αδικίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάτι που κι εμείς βιώσαμε πέρυσι και το γεγονός ότι μονίμως από αυτές εννοείται η ίδια ομάδα».

Στάθηκε κυρίως στην ανάγκη για αλλαγή στην ΕΠΟ και το ελληνικό ποδόσφαιρο, κάτι στο οποίο συμφώνησε απόλυτα ο Γιάννης Αλαφούζος στη μεταξύ τους συνομιλία.

Κάτι στο οποίο εναντιώνονται, επίσης, είναι η τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού, Σταύρος Κοντονής, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη πριν από την απόφαση της αναβολής του ντέρμπι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα