Μέσι: «Με Νεϊμάρ και Σουάρες... διασκεδάζουμε»!

Μέσι: «Με Νεϊμάρ και Σουάρες... διασκεδάζουμε»!

Κώστας Ζάλιαρης
Μέσι: «Με Νεϊμάρ και Σουάρες... διασκεδάζουμε»!

bet365

Όχι ότι χρειαζόταν να το πει, αλλά αυτό που φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε ματς της Μπαρτσελόνα και τα ... μαγικά του MSN είναι επειδή, όπως τόνισε ο Μέσι, μαζί με τους Νεϊμάρ και Σουάρες, διασκεδάζουν στα παιχνίδια της ομάδας!

Οι «μπλαουγκράνα», με ακόμα ένα ρεσιτάλ των τριών αστεριών τους, διέσυραν τη Ρόμα με το βαρύ 6-1 στο «Καμπ Νου» για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, περνούν δεδομένα ως πρώτοι από το γκρουπ και ο Λιονέλ Μέσι έπαιξε για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του, 90λεπτο.

«Είναι απόλυτα θετικό από τη στιγμή που αισθάνομαι πλέον πολύ καλά και δεν έχω κανένα πρόβλημα, όμως είναι λογικό έπειτα από απουσία δύο μηνών να χρειάζομαι ρυθμό και παιχνίδια και να πρέπει να ξαναμπώ σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς με ματς κάθε λίγες μέρες» είπε αρχικά ο Αργεντινός «μάγος» των Καταλανών για ν' απαντήσει στο ερώτημα τι είναι αυτό που κάνει τη συνεργασία του με τους Σουάρες και Νεϊμάρ να έχει απίστευτες επιδόσεις:

«Δεν ξέρω αν είναι και αποτέλεσμα των εξαιρετικών σχέσεων που έχουμε μεταξύ μας, αλλά φροντίζουμε να διασκεδάζουμε στα παιχνίδια μας. Θέλουμε να κερδίζουμε και να βάζουμε γκολ για το καλό της ομάδας, αλλά θέλουμε και να περνάμε καλά στο γήπεδο και να το απολαμβάνουμε κι εμείς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα