Το Δεκέμβρη η υπογραφή Σκουρλέτη για την Αγια-Σοφιά

Το Δεκέμβρη η υπογραφή Σκουρλέτη για την Αγια-Σοφιά

Gazzetta team
Το Δεκέμβρη η υπογραφή Σκουρλέτη για την Αγια-Σοφιά

bet365

Ο φάκελος της δημόσιας διαβούλευσης για το γήπεδο της ΑΕΚ έκλεισε και τυπικά μετά τη συνάντηση με το ΥΠΑΠΕΝ και αναμένεται εντός του επόμενου μήνα να βάλει την υπογραφή του ο Πάνος Σκουρλέτης.

Οι άνθρωποι της Dimand και της Δικέφαλος 1924 συναντήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (24/11) με τους ιθύνοντες του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ώστε να συζητήσουν τις τεχνικές λεπτομέρειες του έργου, με την πλευρά των «κιτρινόμαυρων» να απαντά σε όλα τα ερωτήματα, που αφορούσαν την ολοκλήρωση της δημόσιας διαβούλευσης και τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν στο εξής ώστε να μην υπάρξουν περαιτέρω καθυστερήσεις.

Πλέον, στην Ένωση θα χρειαστεί να περιμένουν 20-25 ημέρες ώστε να πραγματοποιηθεί η εσωτερική διαβούλευση των υπηρεσιών πριν ο φάκελος φτάσει στα χέρια του υπουργού Πάνου Σκουρλέτη για υπογραφή. Όταν γίνει και αυτό, πλέον η ΑΕΚ δεν θα χρειάζεται παρά μόνο την έκδοση της οικοδομικής άδειας για να ξεκινήσει τα έργα για την κατασκευής της Αγια-Σοφιάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα