Παναθηναϊκός: Για 18/12 το συλλαλητήριο

Παναθηναϊκός: Για 18/12 το συλλαλητήριο

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Για 18/12 το συλλαλητήριο

bet365

Ανήμερα των εκλογών της «Συμμαχίας» φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο των φίλων του Παναθηναϊκού.

Η διοίκηση του Τριφυλλιού είχε αποφασίσει να αναβάλει την ημερομηνία διεξαγωγής του συλλαλητηρίου στο οποίο είχε καλέσει τον κόσμο της ομάδας, φοβούμενη προβοκάτσια και όπως αναφέρει το Goal, το πιθανότερο είναι πως αυτό θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο μήνα. Πιο συγκεκριμένα, η ημερομηνία που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να διεξαχθεί το συλλαλητήριο είναι η 18η Δεκεμβρίου, ημερομηνία που θα διεξαχθούν και οι εκλογές της «Συμμαχίας».

Ο λόγος είναι για να διευκολυνθεί η έλευση φίλων της ομάδας από την επαρχία, που είχαν σκοπό να επισκεφθούν την Αθήνα για να ψηφίσουν και με την ευκαιρία να λάβουν και αυτοί μέρος στην πορεία διαμαρτυρίας από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μέχρι τη Βουλή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα