Αλέγκρι: «Μόνο η νίκη σημαίνει πρόκριση»

Gazzetta team
Αλέγκρι: «Μόνο η νίκη σημαίνει πρόκριση»

bet365

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τόνισε ότι η Γιουβέντους δεν έχει στο μυαλό της άλλο αποτέλεσμα πέρα από την νίκη με την Μάντσεστερ Σίτι, αφού μόνο αυτή της εξασφαλίζει την πρόκριση στους «16».

«Είναι ένα σημαντικό ματς, που μπορεί να καθορίσει την πρώτη θέση στον όμιλο. Στόχος μας πρέπει να είναι η νίκη, αφού είναι το μόνο αποτέλεσμα που μας εγγυάται την πρόκριση. Αν δεν πάρουμε την νίκη, τότε θα πρέπει να βασιστούμε στο παιχνίδι της Σεβίλλης με την Γκλάντμπαχ. Αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε 95 λεπτά, γνωρίζοντας ότι απέναντί μας έχουμε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των πρωταθλητών Ιταλίας.

Αναφορικά με τη βελτιωμένη εικόνα που παρουσιάζει η Γιούβε τελευταία, σημείωσε: «Οι τρεις σερί νίκες μας δείχνουν πρόοδο. Ήρθαν δέκα νέοι παίκτες το καλοκαίρι και χρειάζεται χρόνος για να δέσουν. Είναι φυσικό ότι έχουμε χάσει μερικούς πόντους στην πορεία μας στο πρωτάθλημα. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμη στο Champions League και έχουμε και μία μάχη στη Σεβίλλη να δώσουμε ακόμη. Όλα είναι ανοικτά».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα