Το «κάστρο» της Σπάρτα Πράγας... δεν πέφτει!

Το «κάστρο» της Σπάρτα Πράγας... δεν πέφτει!

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης καλείται να πάρει το πρώτο του ευρωπαϊκό διπλό απέναντι στην Σπάρτα Πράγας που από το καλοκαίρι του 2014 μέχρι και σήμερα έχει ηττηθεί στην έδρα της μόλις τρεις φορές.

Ο Αστέρας θα επιδιώξει να πανηγυρίσει την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη μακριά από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» σε μια έδρα που δύσκολα... πέφτει.

Η Σπάρτα Πράγας τελευταία φορά που ηττήθηκε φέτος στη «Generali Arena» ήταν για τα προκριματικά του Champions League, από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στο πρωτάθλημα της χώρας της μετρά τρεις ήττες και είναι στη 2η θέση του πρωταθλήματος.

Ο Αστέρας χρειάζεται να αποσπάσει τουλάχιστον έναν πόντο στην Πράγα ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του UEFA Europa League. Σε απόδοση 10.30 στην Interwetten το διπλό.

Αυτές οι ήττες έχουν έρθει εκτός έδρας από τη Σλάβια Πράγας(1-0), Βικτόρια Πλζεν (2-1) και Σλόβαν Λίμπερετς (1-0).

Στο προηγούμενο εντός έδρας ματς της για το Europa League, κόντρα στη Σάλκε, κατάφερε και πήρε ισοπαλία, έχοντας χάσει για το πρωτάθλημα από την Πλζεν.

Και τώρα υποδέχεται τον Αστέρα η ομάδα του Σκάζνι έχοντας ηττηθεί από την Λίμπερετς.

Πάντως, η Σπάρτα Πράγας και πέρυσι είχε μια πολύ ισχυρή έδρα μιας και ηττήθηκε στο «σπίτι» της για το πρωτάθλημα μόλις 2 φορές! Η πρώτη ήταν στις 15/8 του 2014 από την Μπανίκ Οστράβα και η δεύτερη στις 9/5 του 2015 από την Βικτόρια Πλζεν. Ε, αυτές ήταν κι οι μόνες φορές που ηττήθηκε μπροστά στο κοινό της.

Ο Αστέρας, λοιπόν, καλείται να πανηγυρίσει το πρώτο του διπλό στην Ευρώπη σε μια έδρα που από πέρυσι μέχρι σήμερα έχει... πέσει 3 φορές!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα