Μιλιβόγιεβιτς: «Θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση»!

Αντώνης Σαούλης
Μιλιβόγιεβιτς: «Θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση»!

bet365

Ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς μετέφερε στις δηλώσεις του την πρόθεσή του αλλά και των συμπαικτών του να τα δώσουν όλα για την πρόκριση στην συνέχεια του Champions League. ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΜΟΝΑΧΟ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ.

Ο Σέρβος μέσος επισήμανε στον OTE TV για:

Το παιχνίδι στο Μόναχο, τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον... τελικό με Άρσεναλ: Είχαμε μία συγκεκριμένη ομάδα μπροστά μας. Έπαιξαν πολύ καλά και γι' αυτό έβαλαν και τόσα γκολ και στο τέλος δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς με την Άρσεναλ. Να ξεχάσουμε ότι έγινε και να συγκεντρωθούμε εκεί γιατί είναι ο... τελικός μας.

Φυσικά και σε κάθε ματς θέλουμε τον κόσμο μας. Είτε κερδίζεις είτε χάνεις, πάντα σέβεσαι τον κόσμο σου και πηγαίνεις να τον ευχαριστήσεις και να συνεχίσεις μετά να δίνεις το καλύτερο. Είναι μέρος της οικογένειάς μας, της οικογένειας του Ολυμπιακού και παντα τους θέλουμε δίπλα μας. Γι' αυτό πήγαμε να τους ευχαριστήσουμε. Το ματς απόψε όμως ήταν πολύ δύσκολο.
Ξέρουμε πως η Άρσεναλ είναι μία από τις πιο καλές ομάδες στην Ευρώπη. Ένας πολύ μεγάλος αντίπαλος. Έχουμε 15 μέρες για προετοιμασία. Θα το προετοιμάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τον πόντο και να περάσουμε. Πιστεύω πως έχουμε καλές πιθανότητες πρόκρισης στην συνέχεια του Champions League.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα