Φίλοι του Παναθηναϊκού στο Υπουργείο Αθλητισμού

Φίλοι του Παναθηναϊκού στο Υπουργείο Αθλητισμού

Νίκος Αθανασίου
Φίλοι του Παναθηναϊκού στο Υπουργείο Αθλητισμού

bet365

Στο Υφυπουργείο Αθλητισμού βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης, περίπου 100 φίλοι του Παναθηναϊκού που προσπάθησαν να συναντηθούν με τον Σταύρο Κοντονή, ο οποίος απουσίαζε!

Προς το παρόν συλλαλητήριο δεν υπάρχει για τους φίλους του Παναθηναϊκού, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνουν με... σταυρωμένα τα χέρια. Η αρχή έγινε το απόγευμα της Τρίτης. Συγκεκριμένα περίπου 100 «πράσινοι» βρέθηκαν στο Υφυπουργείο Αθλητισμού όπου και διαμαρτυρήθηκαν σε κόσμια πλαίσια. Μάλιστα αντιπροσωπεία από αυτούς έφτασε μέχρι και το γραφείο του Σταύρου Κοντονή και ζήτησε συνάντηση μαζί του. Τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε μιας και οι συνεργάτες του Υπουργού, ενημέρωσαν τους φίλους του Παναθηναϊκού ότι ο Κοντονής απουσιάζει. Λίγη ώρα αργότερα, πάντα σε ήρεμο κλίμα οι πάντες αποχώρησαν. Πάντως με τον τρόπο αυτό έστειλαν... μήνυμα και για επόμενες κινητοποιήσεις!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα